-

Originally Posted by
GP
Kimin elinde patlarsa artık

)
Kesin bir yerde patlayacak ama nerede bakalım..
-
HEKTAŞ da 3 milyar dolar olmuş… Arçelik den fazla piyasa değeri
-
-

Originally Posted by
bigdata
geliyor gelmekte olan..
yazdığımda niyetleri pek iyi değildi.. Bunu adı boğa tuzağı..
-

Originally Posted by
bigdata
şu sasaya ne demeli..uzayda meteor madenciliğimi yapıyor..

))
iyi dediğimiz 3 gün yaşamıyor, sasa yı da fena gömdüler..
-
Bugünkü hızlı hareketleri ve işlem hacmi dikkatimi çekti.Aslinda Tuprasa göz ucu ile bakıyorum.Turcas aynı segmentte degilmi.Turcas 2021/9 da 70 milyon kar aciklarken busene sadece 6 ayda 1.250 açıklaması ilginç.F/K ve PD/DD oranları Tuprasa göre daha düşük.Tabi Tüpraş bir dev.Ama birçok kağıt 90/100 lerde gezerken artan enerji sıkıntısı bu Turcasa yaramaz mı?.Not rasyoları İş yatırım sayfalarında gördüm.Yaniliyor olabilirim.Varsa yorum 9 aylık geçen senenin 70 sine göre tahmini ne olabilir.Sayfanin eski yatırımcılarının değerli goruslerini rica ederim.İzlenebilecek bir kağıt gibi duruyor.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Arif Turgay
Bugünkü hızlı hareketleri ve işlem hacmi dikkatimi çekti.Aslinda Tuprasa göz ucu ile bakıyorum.Turcas aynı segmentte degilmi.Turcas 2021/9 da 70 milyon kar aciklarken busene sadece 6 ayda 1.250 açıklaması ilginç.F/K ve PD/DD oranları Tuprasa göre daha düşük.Tabi Tüpraş bir dev.Ama birçok kağıt 90/100 lerde gezerken artan enerji sıkıntısı bu Turcasa yaramaz mı?.Not rasyoları İş yatırım sayfalarında gördüm.Yaniliyor olabilirim.Varsa yorum 9 aylık geçen senenin 70 sine göre tahmini ne olabilir.Sayfanin eski yatırımcılarının değerli goruslerini rica ederim.İzlenebilecek bir kağıt gibi duruyor.
CPH1931 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum boşa bekleme,burada 4-5 kişi var kendi aralarında paslaşırlar. sayfada sadece geyik,hisse hakkında muhtemelen özelden yazışıyorlar. Bence kendin araştır rakamıda kendin tespit et.
-
Tşk.ler..Kurumsallik ilk tercihim...30 dışına çıkmamalı.

Originally Posted by
kuluçka
Dostum boşa bekleme,burada 4-5 kişi var kendi aralarında paslaşırlar. sayfada sadece geyik,hisse hakkında muhtemelen özelden yazışıyorlar. Bence kendin araştır rakamıda kendin tespit et.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri