Originally Posted by GP Dün sattýðýmýn altýndan aldýrmadý. Bugün eski gðnlere döndük 20 kademeye üç tur) Fiyatta yükselsi👏👏 Bofayý anca þöyle severim. 0.94 cent 1.10 dalýr arasýnda biraz tur attýrsýn bana😂😂 onlar onun olsun yoksa yukardan mal gelmezse aþaðýdan alýr...)
Originally Posted by bigdata onlar onun olsun yoksa yukardan mal gelmezse aþaðýdan alýr...) fazla yolcuyu indirip devam edelim..
Originally Posted by bigdata fazla yolcuyu indirip devam edelim.. Güzel hareket, 94 centte alýcýyým. Waiting. Homo bofa Come😅
Originally Posted by GP Güzel hareket, 94 centte alýcýyým. Waiting. Homo bofa Come😅 Yanlýþ anlaþýlmasýn homo latince ADAM demek)
Zoren gibi volatilite yaratýp, tahtayý tedbire sokmak iþine gelir mi tahtacýnýn, tam bilmiyorum… Bu haftanýn devamý önemli
Originally Posted by GP Yanlýþ anlaþýlmasýn homo latince ADAM demek) Homo sapien
Originally Posted by wasaban Zoren gibi volatilite yaratýp, tahtayý tedbire sokmak iþine gelir mi tahtacýnýn, tam bilmiyorum… Bu haftanýn devamý önemli Brüt iyidir. Mal sahbi dýþýnda yok icarcý yok irtifakcý yok intifacý olmaz😅😅
Originally Posted by GP Brüt iyidir. Mal sahbi dýþýnda yok icarcý yok irtifakcý yok intifacý olmaz😅😅 Ceza bu tahtacýnýn pek iþine gelmez, biraz çulsuz gibi)
Forum Rules
Yer Ýmleri