TURCAS TURCAS TURCAS, bugün çok hareket beklediðim bý kaðýt,bý tavan her an bekliyorum, çoktandýr dinleniyor, tabiki asla yatýrým tavsiyesi olmadan.
TURCAS TURCAS TURCAS, bugün çok hareket beklediðim bý kaðýt,bý tavan her an bekliyorum, çoktandýr dinleniyor, tabiki asla yatýrým tavsiyesi olmadan.
Bazýlarý %30'u tamamlamýþ, bazýlarý %20 küsürlerde. Bu arada %30'un minimum olduðu, isterlerse %50'ye çýkabilecekleri söyleniyor. Ancak onun için tahvil satmalarý gerektiði ve tahvil alan olmadýkça %30 üstüne hemen çýkmalarý mümkün olmayacaðý için %30'dan %50'ye çýkýþ olacaksa da uzun vadede yeni para giriþleriyle ve zaman içerisinde yavaþ yavaþ gerçekleþecek gibi görünüyor.
BES fonlarý için hisse oranýnýn çok daha yüksek olmasý her þekilde en mantýklýsý olmalý diye düþünüyorum. Bence burada eleþtiri fonlarýn hisse almasýndan ziyade, borsa düþtü diye sosyal medyada yükselen tepkiler nedeniyle bunun olmasý kýsmý. Yoksa normal bir zamanda böyle bir karar alýnsa kimse yanlýþ demezdi sanýrým. Uzun vadede emekli olacak vatandaþ için böylesi daha kazançlý olsa gerek.
Bu ne þimdi bu !!
Yer Ýmleri