-
zorla yeşil bırakma çabası gibi duruyor
-
Kaptan diyorki dolar altına giderseniz ekonomimizde delik açarsınız gemi batar daha ne anlatıyorsunuz arkadaşlar , kısa vade yapılan bu hamlelerle birşey olmaz günü kurtarır .Kaptan hepimiz aynı gemideyiz diyor , tamamda gemiyi yönetemiyorsun ilk limanda kaptanın inmesi gerek geminin batmaması için , Ha gelicek kaptanda ne kadar bu gemiyi götürür oda ayrı bu yüzden Allah akıl fikir versin çok zor günler bekliyor halkı.
-
merak etme yeni kaptan bu kadar bilimden uzak olmaz..TR çok dinamik bir ülke çok çabuk toparlanır. Yeter ki başta ekonomi bilimi ve tüm alanlarda bilimsel yöntemler kullansın ve GÜVEN versin..

Originally Posted by
sindoma53
Kaptan diyorki dolar altına giderseniz ekonomimizde delik açarsınız gemi batar daha ne anlatıyorsunuz arkadaşlar , kısa vade yapılan bu hamlelerle birşey olmaz günü kurtarır .Kaptan hepimiz aynı gemideyiz diyor , tamamda gemiyi yönetemiyorsun ilk limanda kaptanın inmesi gerek geminin batmaması için , Ha gelicek kaptanda ne kadar bu gemiyi götürür oda ayrı bu yüzden Allah akıl fikir versin çok zor günler bekliyor halkı.
-
Sen yazdın hemen çaktılar korktum reis senden tamam yemiyom gofret zaten kilo yapıyor

Originally Posted by
*Bozkurt
Baştan söyleyeyim elimi attığım kuruyor, şindi 18 tale
Suyun altında 40 tale suyun üstünde 50 tale olucaksa alalım bizde çikolatalı gofreti severiz emme bana yedirirler mi bilemem, ekmaana mani olmayım soona

-
@xtraderx_
DERS VERİYORMUŞ...sınıflar dolunca 3. kez sınıf açılmış...
Bu arkadaşın KASIM/2021 de tv. de'' 1640 üzeri her fiyat satış fırsatıdır'' dediğini ve endeksin 2.400 olduğunu çok iyi hatırlıyorum...
Kendinden emin,güçlü ses tonuyla beni de etkileyecek gibiydi..
-
Kazanıp da anlatan 1 kişi gördüm. Kazanan anlatmaz / anlatan kazanamaz.

Originally Posted by
ABKA
@xtraderx_
DERS VERİYORMUŞ...sınıflar dolunca 3. kez sınıf açılmış...
Bu arkadaşın KASIM/2021 de tv. de'' 1640 üzeri her fiyat satış fırsatıdır'' dediğini ve endeksin 2.400 olduğunu çok iyi hatırlıyorum...
Kendinden emin,güçlü ses tonuyla beni de etkileyecek gibiydi..
-

Originally Posted by
nosfecagri
Youtube/kurs iyi kazandıryor.
Memento mori
-

Originally Posted by
nosfecagri
kazanıyorsan zaten altın yumurlayan tavuk bulmuşsundur...neden ky. ile uğraşayım,ders vereyim der?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri