-

Originally Posted by
Bear_Bull
dÜN %57-60 olan teorik faiz fiyatlaması şu anda %29-30
seçeneklerden ise "B" gerçekleşti.
hoş 1 tane bile alıntı yapan seçeneklerden 1 ini seçen olmamıştı.
kendim çaldım kendim oynadım gibi oldu.
https://imgyukle.com/f/2022/08/11/nk6GHj.png

Aslında ben farklı bir konuyu soracaktım. Sizce arbitrajcilarin elinde ne kadar mal vardır diğer vadelere oranla ve makas daralirsa spotta arbitrajcilar satışa geçer mi?
-
Bofa bugün short tarafa güzel yerleşmiş. Hayırlısı bakalım ...
-
-

Originally Posted by
thebigshort
Altın vuruş demem için sağlam eksi olması lazım
bank of amerikanın shorta geçeceğini düşünüyorum
Bank of düşündüğüm gibi shorta döndü
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Kralsın mertabi çoğu zaman tebriklerimi iletmiştim.
Memedabi geldi, o tmm
Sen şort giydin, o da tmm
Bişii eksik, iyi düşün

Ooovlum bi sen bi Başkara ..eyicene beni keşiş yapcannjız ya ..onla konuşma öbüründen uzak dur ..bu nedir yauv 
bi raat bırakın 
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post6041796
Evet ,dünkü artizlerden hiç birini bugün göremedik ..belliydi zaten ..hani uçuyorduk kaçıyorduk ..
Baaakkk ..lütfen ,rica ediyorum ..yapmayaııınnn... pozisyonunuzla ilgili paylaşmak istediğiniz varsa buyrun ..ama akıl da vermeyin de ..hele de ki viop pozisyonu olmayanlar ..lütfeeennn

abi benim şu anda viop pozum yok. çünkü gereksiz ve riskli görüyorum. teminat vs uğraşmaya gerek yok. hisseler güzel gidiyor. 2023 yılını görmeden de viopta işlem yapmam.
topu tüfeği spota yığdım, krediler çekip ev falan aldım.
ama kemal sunal'ın ünlü sözü gibi "görünen köy uzakta değildir" bu durumlarda piyasanın yukarı fişeklemesi kaçınılmaz. arada düzeltme illa olur.
tarım kredi kooplarda indirim haberleri sıkça geçiyor. bugün söylemesi ayıp ordan limon aldım, kilosu 20 tl. şimdi mevsimi değil niye aldın diyenler olacaktır. neyseee.
yerel seçimlerden önce büyükşehir belediyeleri tanzim pazarlar kurmuştu. seçimi muhalefet kaybedince bir daha göremedik.
velhasıl kelam sene sonu 4 bin üstünü göremezsek çok şaşırırım. 3,5 ay ve bin puandan bahsediyorum.
cümleten iyi akşamlar, bol kazançlar.
audentes Fortuna iuvat
-
-
Sevgili ABKA ,hörmet bendendir ...tekrar hoş geldin
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-