-

Originally Posted by
yemekci
Yanı birisi şhort yapınca
sizinde long yapmanız mı lazım

işin şakası bir yana forumda 1-2 kişi var.Bu arkadaşlar teknik-analizden uzak olarak ky nın saf ve temiz duygularını yansıtıyorlar...
Onların ''bu gün düşüş bekliyorum dediği '' yerde endeks +%3 yapar...Herifin oyun planındaki çogunluğun bir numunesi olarak görüyorum...
yani bir kazan yemeğin mahiyeti için bir kaşık yemen yeterli..
-

Originally Posted by
ABKA
işin şakası bir yana forumda 1-2 kişi var.Bu arkadaşlar teknik-analizden uzak olarak ky nın saf ve temiz duygularını yansıtıyorlar...
Onların ''bu gün düşüş bekliyorum dediği '' yerde endeks +%3 yapar..
.Herifin oyun planındaki çogunluğun bir numunesi olarak görüyorum...
Bir jeton attık alt tarafı ayıp ediyorsun
-

Originally Posted by
yemekci
Kardeş sabah epey zayıf gibi idi
Şuan iyi
yine karar verme yerleri
vadeli de zirve belli
şhortlar için benim pencereden zirve üstü stop şart (3177 ,25 zirve)
Benim baktığım tüm şeylere göre baya zayıf düzeltmesi lazım ne derinlikte belirsiz, en kötü yatay gitmesi konsolide olması lazım.
Yukarı gidiyor.
Dediğin gibi stopumu uygularım ama bunu da kenara yazarım bana göre negatif uyumsuzluk oluşuyor dün öğleden sonradan beri.
-

Originally Posted by
MiniYatirimci
Bir jeton attık alt tarafı ayıp ediyorsun

seni kastetmedim...ısrarlı ve iddialı konuşanlar oluyor...Yok burası zirve,yok eksi kapatacak vs...tarzından sihirli küre edası...
-

Originally Posted by
sindoma53
dün bu yüzden kapanışa doğru pozisyon kapattık bankalarda sabah tepkiden sonra yine pozisyon açtık grafta belirttiğim gibi.
oynak zor bir gün olacak , Ak 10.15 maliyetle oyundayım yakın stoploss lu.
sabah böyle graflamıştık , 2894 bandına doğru gidiyor pıst 100 geçerse formasyon hedefi.
-
15:30 ABD ÜFE datası gelecek. beklentisi -1.1. ya - gelmez ise salarlar mı bu vesileyle hem dow amca da hem bizde..
-

Originally Posted by
ABKA
seni kastetmedim...ısrarlı ve iddialı konuşanlar oluyor...Yok burası zirve,yok eksi kapatacak vs...tarzından sihirli küre edası...

Şaka yapıyorum. Biliyorum kimi kastettiğini.
-

Originally Posted by
rebelyus
Bu kadar dustuk yeter diyorlar tekrar atak gelecek.
Sistem of oldu aldik diyir yeter. Ama ne yapacagini soykeniyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri