-
20 yildir reis gorevde . Putin neden baskasiyla muhattap olsun . Abd deki dis iliskiler burokratlari niye baskalari ile muhatap olsun .
Baskasi gelecekde onunla anlasacaklarda peh peh peh .
Reisimiz var iste huyu suyu herseyini biliyorlar . Niye riske girsinler . Gerekirse dolar 10 olur reisle dewamkeee
-

Originally Posted by
mandradasutvar
11/12 yi anlarım da 9 nereden buldunuz? Vallahi bugün olması için çok ekstrem şey olması gerekiyor o da Türkiye den kaynaklanan bir durum olmaz. Grafiğe bakınca olmaz demiyorum ama sonra kicim acikta kalmis herhalde diyorum. Böyle hareket olsun satmaya fırsat verirse elimde ne var ne yok satarım 500/600 den komple altın alır dibe köşeye bir yere saklanırim. Hayra alamet görmem.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 - 1.236 1.382 1.618 extension of a.. a Aralık düşüşü
-
Yahu amma uzattnz . Akıllı olun mevduatcilar 2 senedir yatiyor patlatir 3 aylik %30 bono . Al sana dolar 10 lira nedir yani .
Lunaparka donmus burasi reis gerekeni yapar .
-
Fibo değil mi bunlar? Teknik analiz yoktur lafı aforizma miydi?

Originally Posted by
DBazli
1 - 1.236 1.382 1.618 extension of a.. a Aralık düşüşü
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Nas ne olacak peki yine mi dönme dolap? Kardeşim Esad loading mi?

Originally Posted by
Şakir
Yahu amma uzattnz . Akıllı olun mevduatcilar 2 senedir yatiyor patlatir 3 aylik %30 bono . Al sana dolar 10 lira nedir yani .
Lunaparka donmus burasi reis gerekeni yapar .
-
Teknik taktik yok bambambam .herkese hayirli isler . Bono isi hem dolari dusurur hem kkm deki lerin hazine farkini yok eder hemde herkese dolar sattirr . Winwinwin .
-
Piyasa bu para arzıyla afaki noktalara gelebilir. Ben gün içi ayı oynuyorum ama kar al çık yapa yapa gidiyorum. Merak ettiğim bankalardaki yabancı takası, adam malı çakabilir. Gösterge-ortalama vs. şimdilik pek işe yaramıyor. Aldı deli daana gidiyor.
-
İç Anadolu bölgesi yine bir operasyon peşinde demek ki? Hazır olduklarına göre yine biz sekulerler akşam vakti haberde kırmızı altyazı eşliğinde öğreneceğiz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri