Bu sene dggyo 100 TL ye gider.borcuda kalmadı. Süper bir GYO oldu Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene dggyo 100 TL ye gider.borcuda kalmadı. Süper bir GYO oldu Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
İyi de o zaman 30 milyar piyasa değeri olur.. tamamı da doğuş Oto nun.. keşke olsa... Doğuş Oto nun piyasa değeri 29 milyar şimdi... Bir sürü da ekstra iştiraki var.. süper olur...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dggyo hissesi neden almadım ki ? Diyorum kendime kızıyorum. Şimdi boşuna düşmüş bu doas panikle indirmisler aşagi .haftaya sürecin iyi yönde değişmesini bekliyorum
.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri