Alýntý Originally Posted by Arif Turgay Yazýyý Oku
Ayrica super luks araba satislari gecen seneye göre %100artmis.Tv haberleri..Bu konudada dogus gurubunun sattigi araclarda az degildir.yilsonu bilancosu beklentileri karsilarsa rasyolar oldukca iyi duruma gelecek.Bence 3 ve 6.ay bilancolari cok daha iyi gelir.Elektriklilerde devreye girecek..Ýyi guzelde hep yazdigim gibi Ford uctu gitti .Bunlarin neyi eksik Yatirimcida tereddut yaratiyor.

CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim aklýma tek gelen olumsuzluk Çinli araçlarýn tüm dünya otomotiv piyasalarýný domine edeceði. Doðuþ otomotiv birkaç Çinli markanýn da distribütörlüðü alsaydý bu riski bertaraf etmiþ olurdu. Ýlaveten kendi elektrikli araçlarýný hala Türkiye piyasasýna sokamadýlar. Geçen sene þirkete sorduðumda 2024 baþý sipariþ almaya baþlarýz, Nisan gibi de teslimatlar baþlayacaðý tahmin ediliyordu. Tüm bunlara ve kriz çýðýrtkanlarýna raðmen hem Ocak hem de Þubat satýþlarý beklentilerin çok üzerinde. Kar marjlarý 2023 yýlýna göre mutlaka düþmüþtür ancak düþen oranýn en az yarýsý enflasyon artýþý ile telafi edilmiþtir. Ben 2023 ortalarýndan beri taþýdýðým hisseleri iki sefer de temettü alýp sattým ve hala sattýðým fiyatýn altýnda. Cuma günü harekete baþlýyor artýk diye pozisyon açanlarý da silkeledi. Bu hafta bilançosu gelecek. Normalde bilanço sonrasý realizasyon yaþanmasý olasý iken realizasyon oluþturacak bir fiyatlama yapmadý. Ben pusuda bekliyorum. Sattýðým lot adetinden fazlasýný þu an alabiliyorum. Bu farký bir miktar daha artarsa tekrar pozisyon açmayý ciddi bir þekilde istiyorum. Þu borsada Ereðli ve Doas'tan ucuz finans dýþý 30 hissesi bence yok.