-
Doğuşun mutlaka togg veya çinlilerden birini bağlaması lazım elektrikli araç pazarı çok hızlı büyüyor buna şirket de ayak uydurmalı sadece şarj istasyonu açmak yeterli değil.
-

Originally Posted by
zeynelce
Doğuşun mutlaka togg veya çinlilerden birini bağlaması lazım elektrikli araç pazarı çok hızlı büyüyor buna şirket de ayak uydurmalı sadece şarj istasyonu açmak yeterli değil.
O vakit Volkswagen Doğuş'la çalışmaya devam eder mi?
-
DOAS in önü açıldı,bir kaç tavan çekmeli bence,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan,kendi fikrimdir.
-

Originally Posted by
zıpzıp
DOAS in önü açıldı,bir kaç tavan çekmeli bence,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan,kendi fikrimdir.
Hisse 415 liradan soluksuz 200 lira ya geldi 5 lira arttı diye vatandaş sevindirik oldu. :D
-
12 aylık toplam satışlar açıklandı .toplam 164.622.geçen yıl 154.262
-
DOAS SSSSSSSS,,,,,,tecrübe konuşuyor, bence hareket başladı, ama çok hızlı olmayacak diyorum,tabiki asla tavsiye olmasın benim fikrim diyelim, izleyelim,Sade kardeş iyi izle...
-
DOAS.....TIISSSSS,,,,İyi direniyor güçlü görünüyor, görüldüğü gibi...tabiki ytd.
-
Zıpzıp hocam yazdıklarınızı tümüyle katılıyorum doaş görüp göreceği bütün olumsuzlukları iliklerine kadar yaşadı artık hareket zamanı başladı diye düşünüyorum güzel yerlere gelecek inşallah
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri