-
Değerli arkadaşlar; bundan sonra haber dahil paylaşmama kararı aldım.Tüm içtenlikle yazıyorum,harcadığım zamana bu topikte yazık..Kendi görüşlerim olmadan kaynak belirtmeme rağmen sağa sola saldırmaktan öteye geçmedi bu sayfalar..
Kimse zorla kimseye o veya bu hisseyi aldırmıyor..Buraya yazarak veryansın ederek hiç bir şey elde edilmez.Varsa hisseden şikayetin gerekli kurumlara başvurursun gereken cevabi resmi olarak zaten alırsın.Uygun bir zamanda çıkacağımı belirtmiştim ancak bu topikte ki paylaşımlar saygının ötesini de geçti.Para-eşya-mal gelir gider.Gerek reel hayatta gerek özelde olsun güzel izler bırakın.Unutmayın karşınızda ki insanı tanımıyorsunuz ve aklınıza gelen her şeyi de yazarken düşünerek yazmak size kazandırır.YTD
-
Burada tanıdığım Sayın Berkimcans-Sayın Melesav- Sayın Lunuar Soul arkadaşlarıma paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.
Tatil geldi ve bir süre yazlıkta olacağım.Kafamdaki rakama gelirse hisselerimle vedalaştığımı son mesajım ile bu sayfaya yazacağımı çok kez yazmıştım.Her şeyin başı sağlıktır nice sağlıklı yarınlarda buluşmak ümidi ile.HOŞÇAKALIN.
YTD
-

Originally Posted by
pozitif
evet nerde kalmıştık garan işc %3artıda bu mendebur yıllardır ekside
değişen bişey yok herşey güzel oluyor yersen

birileride burda haber paylaşa dursun

hedef neydi 3 buçuk bekliyoruz bakalım
bunlar parali trol... pazarla pazarla nereye kadar
faizler artinca simdi maasini kestiler bunlarin
borsa da dibin dibine gidecek tutmayin 
hulk ta uctugu yeter
nihayet 2-2.5 TL de bekliyoruz
-

Originally Posted by
ozannn
Burada tanıdığım Sayın Berkimcans-Sayın Melesav- Sayın Lunuar Soul arkadaşlarıma paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.
Tatil geldi ve bir süre yazlıkta olacağım.Kafamdaki rakama gelirse hisselerimle vedalaştığımı son mesajım ile bu sayfaya yazacağımı çok kez yazmıştım.Her şeyin başı sağlıktır nice sağlıklı yarınlarda buluşmak ümidi ile.HOŞÇAKALIN.
YTD
@ozannn, bende teşekkür ediyorum, iyi tatiller, sağlıcakla kalın!
-
hiç olmadığımız kadar 3.5 hedefine yakınız
biraz daha sıkın dişinizi
yastık altı altın para ne varsa hazırlayın
ikinci el eşyalarınızı satlığa çıkarın
yemeden içmeden kısın nakit gerekecek
3.5 gördüğünüzde atlayın affetmeyin
-
Dolar artınca 10 50 - 11 hedefimde kararsız kaldım. Buradan yukarı dönermiyizdiye düşünmeye başladım. Trolde gitti.
-
yine en çok düşen ib.yiz pardon pardon bankaydı demi
acele etmeyin ortaklar paraları hazırlayın 3,5 uzak değil
-
Hemen oynamaya başlama az bi iki gün bekle😁
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules