-
21.38 den 20.38 'e ... 100 kademe... Rakamlarda çok isabetli.
-
-

Originally Posted by
ozannn
21.38 den 20.38 'e ... 100 kademe... Rakamlarda çok isabetli.
boşver sen kademeleri
yarın dava düşerse tavan tavan gidecek
sen 106,107,108,...saymana devam et
-
Sayın pozitif ; silik yani zayıf bir karakterin var
-

Originally Posted by
ozannn
Sayın pozitif ; silik yani zayıf bir karakterin var
sen boşver karakteri 3 yıldır beni dinleyip bu mendeburdan uzak duranlarmı kazançlı yoksa seni dinleyip alanlarmı 
bu mendeburdan uzak durulan her gün o kişi için kardır
bana ne yılan hikayesine dönen davasından
bak garibim ömründe nadir çıktığı 20 üzerinde yine kıyım yapılıyor
-
Abd iranı vurmaz, iran israil abd birlikte haraket ediyor, işin doğrusu bende buna inanlardanım. İrail filistini neredeyse ele gecirdi, belkide iranla işi bitti, şimdi israil isteiği ile iranı vurma ihtimali azda olsa var. İran kullanıldı ve kenara atıldı durumu gibi. Böyle bir seneryo öncesinde abd halkbank davasını düşürürse ben davadan çok abd iran savaşının başladığını düşünürüm. Büyük kriter davanın düşmesidir.
-

Originally Posted by
pozitif
sen boşver karakteri 3 yıldır beni dinleyip bu mendeburdan uzak duranlarmı kazançlı yoksa seni dinleyip alanlarmı

bu mendeburdan uzak durulan her gün o kişi için kardır
bana ne yılan hikayesine dönen davasından

bak garibim ömründe nadir çıktığı 20 üzerinde yine kıyım yapılıyor
4,50 maliyetim var, hesabım benim kesemedir.YETER Mİ.?ŞİMDİ DELİKANLI OL VE BANA YAZMA,HİTAP ETME.AMA NERDEEE O KARAKTER.
-

Originally Posted by
CAKIR24
Abd iranı vurmaz, iran israil abd birlikte haraket ediyor, işin doğrusu bende buna inanlardanım. İrail filistini neredeyse ele gecirdi, belkide iranla işi bitti, şimdi israil isteiği ile iranı vurma ihtimali azda olsa var. İran kullanıldı ve kenara atıldı durumu gibi. Böyle bir seneryo öncesinde abd halkbank davasını düşürürse ben davadan çok abd iran savaşının başladığını düşünürüm. Büyük kriter davanın düşmesidir.
Sayın ÇAKIR,nerdeyse 4 ay oldu ve Anayasa makemesine başvuru yapılıp-yapılmadığına dair haber yok.Umarım iyi haberler bizimle olur.Kısmet...YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri