insallah... super olur
Elektrik fiyatlarýnýn çok artmasýndan dolayý özellikle bu çeyrekte GES firmalarý çok fazla iþ aldýlar ve bunu kapta yayýnladýlar ancak iklimsadan böyle bir açýklama gelmedi. Ben þahsen iklimsanýn da bu iþlerden payýna düþeni almýþ olabileceðini düþünüyorum bu çeyrekte mutlaka iþler alýnmýþtýr iklimsanýn bayi aðý çok geniþ akbank ve garanti bankasý ile finansman anlaþmalarý da yaptýlar. Bilançoda bunun görüleceðini düþünüyorum.
Bu GES ile ilgili bilançoda faaliyet raporunda açýklama yapabilirler belki mesela sabancýnýn þu fabrikasýnýn GES iþi alýndý gibi tabi böyle birþey olursa süper olur çünkü büyük rakamlý bir iþ olur diye düþünüyorum sabancýdan da þirketlerine ges yaptýrýlmasýyla ilgili de bir açýklama gelmedi þu ana kadar biliyorsununuz fabrikalarýn elektrik giderleri çok fazla oluyor mutlaka birþeyler düþünüyorlardýr
dostum bu dediklerimizi sabancý holding olarak mý fiyatlýyacak yoksa teknosa olarak mý?
Madem bu kadar pozitif geliþme var.
1- Neden fiyata yansýmýyor.bukadar beklentisi olan þirketler %500 gitti (1 yýlda)
2 -herkes pozisyonunu aldý bilanço ve dip notlarýmý bekliyor.
3 - Nasreddin hoca tabiri ile KEDÝ BUYSA CÝÐER NERDE - CÝÐER BUYSA KEDÝ NERDE
Yer Ýmleri