-

Originally Posted by
tidebringer
Şu şirketin yakasını bırakın ya. Spk hemen açıklama istemiş. Ne 8 den 60 a giden Alark ne 2 den 30 a giden Aksen ne hergün tavan giden bankalar hiç birine sormadılar neden soluksuz yükseliyorsunuz.
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 05.10.2022 tarih ve E-18454353-100.06-11621 sayılı yazısı ile Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığı konusunda bilgi talep edilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumun bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Yatırımcılardan başvuru olmuşssa SPK ya yükselişi merak edip bu yuzden şirkete sormuş olabilşr cantede de gelmiş böyle açıklama
-
ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.
-
Odaşın en popüler oldugu gün bugün sanırım paylaşımlar artmış sosyal medyada kötüleyenler fazlaca fiyatı şişik bulan çogunlukta bilmiyorlar ki bu kez bu çıkış içi boş değil grafiğe bakıp sallıyorlar yuzde 10 15 lik düzeltme gelirse sayan söven çok olur gibi
-

Originally Posted by
mstfbztk80
Odaşın en popüler oldugu gün bugün sanırım paylaşımlar artmış sosyal medyada kötüleyenler fazlaca fiyatı şişik bulan çogunlukta bilmiyorlar ki bu kez bu çıkış içi boş değil grafiğe bakıp sallıyorlar yuzde 10 15 lik düzeltme gelirse sayan söven çok olur gibi
Geçen hafta perşembe den bugüne iyi ralli yaptı ve düzeltme yaşamadı en sevdiğim yükseliş tarzı ayrıca düzeltme olacaktır hepimiz yanıldık düzeltmede çok dökülen olmuştur hisseden bence.Sadece size yazdım forumda.İyi akşamlar.
-

Originally Posted by
tidebringer
Şu şirketin yakasını bırakın ya. Spk hemen açıklama istemiş. Ne 8 den 60 a giden Alark ne 2 den 30 a giden Aksen ne hergün tavan giden bankalar hiç birine sormadılar neden soluksuz yükseliyorsunuz.
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 05.10.2022 tarih ve E-18454353-100.06-11621 sayılı yazısı ile Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığı konusunda bilgi talep edilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumun bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.
2,40lardan beri burdayım, hatırladığım 2 tavan gördüm sadece, 2sinde de brüte alındı. Tüm enerji sektörü rallideyken neyin açıklaması anlamadım.
-

Originally Posted by
mstfbztk80
Her düzeltmede oldu, yine olacaktır
-
Odas/aksen
Odas/alarko
Tradingview den grafiklerine bakin
Sonra kipirdamadan bekleyin
Mayis 30 dan bugune misal
Alarko ve aksene gore ne kadar artmis
Ona da bakin gidecegimiz yolu da gorebilirsiniz bu grafiklerden
Direk degerlendirme dogru olmasa da
Bir fikir verir
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
buyshell
Odas/aksen
Odas/alarko
Tradingview den grafiklerine bakin
Sonra kipirdamadan bekleyin
Mayis 30 dan bugune misal
Alarko ve aksene gore ne kadar artmis
Ona da bakin gidecegimiz yolu da gorebilirsiniz bu grafiklerden
Direk degerlendirme dogru olmasa da
Bir fikir verir
SM-N935F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma yazmak istemiyorum fakat yüklü maldayım.alarko değil.Daha doğrusu aksen bakmak daha mantıklı bence.Grafiklere bakarız yoracaksınız beni.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri