-

Originally Posted by
Ex2000
Maalesef nefret ediyorum böyle yerlerden.
bu ve benzeri olaylar bizlere yahudilerin oyunu gibime geliyor
Slai rahim diye anne baba eş dost ziyaretleri yapılırdı çay kahve mısır patlatılır çerezlerle hoş sohbetler insanlar birbirleriyle mutlu mesut yaşar geçinilirdi şu aralar kendi oğlum bile maddi bir sıkıntısı olduğunda hal hatır sorar oldu gidişat hiçte iyi değil elden bişi gelmiyor.
-
keşke zamanında kapatsalardı. benimle görüşseler tüm vobu kapatmalarını tavsiye edeceğim bir toplantı lazım. konferansa beni çağırsın bu eğitim düzenleyenler ücretsiz neden vob yapmamanız gerektiğini anlatırım.
-

Originally Posted by
secbul
Şarj süresi 30 dk. Bir de önünde sıra var ise hahahaha
.
.
Ne oldu gidince hemen boş mu olur zannettin. Hahaha
Bi bin de bi gaza bas
Bi daha petrole binmezsin
Petrol işi bitti, kamyonlar bile elektrikli olur eğer bu lityum / enerji deplolama işi çok az hafiflerse. Çok az hafiflemesi lazım çok değil.
-
insanlar cayır cayır otellerde eğitim düzenliyor 3000 tl civarı. emmoğLu ben ücretsiz eğitim veriyorum VOB YAPMAYIN. yapmamanız için size 1 grafik koysam aklınız çıkar tövbe selavat getirirsin hayatın kurtulur.
-
Sasası olanın derdi olur benden uyarması
PATRON BİLE 80 TL DEN PAHALI DEYİP SATTIYSA EN KÖTÜ ORAYA GELİR
KESİNLİKLE SASANIN YANINDAN GEÇMEM YTD

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-

Originally Posted by
ElectBorsa
insanlar cayır cayır otellerde eğitim düzenliyor 3000 tl civarı. emmoğLu ben ücretsiz eğitim veriyorum VOB YAPMAYIN. yapmamanız için size 1 grafik koysam aklınız çıkar tövbe selavat getirirsin hayatın kurtulur.
Akp iktidarı devrilirse dolar/tl tahmininiz nedir kaç olur Memet Bey?
-
5 tl ile sasa alan ile 40 tl den alanın 60 tl den alanın 150 tl den alanın 170 tl den alanın riski bir mi
kar yetti demek lazım aç gözlülüğün anlamı yok

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-

Originally Posted by
Paragöz35
Akp iktidarı devrilirse dolar/tl tahmininiz nedir kaç olur Memet Bey?
bir defa bu sorunun cevabı yok abi.
1.yeni iktidar geldi diyelim. hesapları istedi memurdan getir dedi.
2.bunları halka açıkladı diyelim. şu kadar borç şu var şu yok.
3.mevcut iktidarı destekleyen para gücü iç dış masadan kalktığını düşün.
4....
5....
..
abi bu soruların cevabı yok. herkes aklını başına almalı abi TÜRK PARASI na devlet görevlileri görevini yapıp sahip çıkması gerekiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri