-

Originally Posted by
fedoramca
Sabah yazacaktım bugün yeşiliz sıkıntı yok diye ama şimdi polemik uzasın istemedim. Yine de akşamı görmek lazım, endeksin gözü malum bu ara toprakta...
Ben daytradeciyim dayucuğum genelde hisseler ile aşk yaşamam, bi kere aşk yaşadım anında aldatıldım 
Tepkilerde genelde ilk önce Kchol, Pgsus, ttkom, kontr ve Thyao ile fışkırttırma geliyor.dikkatimi çekti bu durum
-

Originally Posted by
spenc
Hocam bitiriyorsun beni. O kadar rahatsıniz ki valla tebrikler.
Herşey camdır bu doğru ama dün paylaştığım küller küllere adlı makaleyi de incelemek. Camın hammaddesi bu şirketin kalbi adlı eserleri paylaşıyorum aradasirada. Şuan köşe de değiliz yani o bakımdan şey ettim.. ytd
Olacaz inşallah.
Köşe de olacaz, işe de gitmicez.
Bu ara ağır yükleniyorum ben de bakalım hayırlısı
Ytd
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Olacaz inşallah.
Köşe de olacaz, işe de gitmicez.
Bu ara ağır yükleniyorum ben de bakalım hayırlısı
Ytd
Kaç liradan beri hazmediyoruz diyorum.
Hatta alırsan şişe gidersin işe ve hatta ek iş yaparsın diye de çok kez dile getirdim. Kaç yıl oldu o duyguya nail olamadım da..
Ama siz hep aynı yazıyı paylaşıyorsunuz, sebep sorsam şöyle iki cümle ile niye işe gitmeyecegimizi açıklarsanız çok memnun olurum. En azından bilmediğimiz birşeyi öğrenirim. Ytd
-
İşe gitmek iyidir insanı dinç tutar. Tembel teneke pas tutar.
-
Zorda olsa buda endekis üzeri fışkırttı, bugünlük harclığımızı çıkarttık fedoramca
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Zorda olsa buda endekis üzeri fışkırttı, bugünlük harclığımızı çıkarttık fedoramca
ALLAH daha çok versin Bozkurt!
-
Fışkırtıyorum o halde varım.
Ytd
-
Döndü mü tamam mı şimdi 😊
Klip atan yok sanırım. Tabiki bende atmıyorum. Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz