-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Matreyuz fedor un yan nicki bence.
Gel sulh olalım diyorum, ben sana kendimi ispat edeyim. 3 ayda 1 milyon lira içerdeyim, yahu benim bu attıkları iftiraları yapacak gücüm olsa, kendim zararda olur muyum, bırak onu, o kadar param olsa gelip burada Mathias ile mi uğraşırım
Adama numaramı verdim, özelden cevap bile vermedi. Gizli numaradan ara açarım dedim onu bile yapamadı, konuşup derdimi anlatmak maksadım... O kadar korkak yani aslında... Bakma burada yazdığına...
Ama sorun bunun kuyruk acısı, Ereğli'de bunu zamanında dışlamayacaktık... Aslında o zaman da ona en çok sahip çıkan bendim, tüm herkesin hıncını benden çıkartıyor...
Bir kağıt parçası gibi dışlanıp köşeye atıldığını düşünüyor eğer çocukluktan gelen bir şey yoksa...
Tutarlı fikirleri var aslında ama PARANOYAKLIĞI devreye girince, insanların kötü pozisyonlarından beslenmeye başlıyor...
-
Uzun süre borsada olanların paranoya olması normal
He he deyin geçin
-
TEsadüf o ya karşıma çıktı...
MAthias'ın türbana bürünmüş hali
PARANOYAK bacım
Nasa önemli...
https://x.com/mehmet34istan/status/1846541414164783284
-

Originally Posted by
fedoramca
Hayırlı olsun...Yine dömdüm diyorsun yuvaya

Beni biliyorsun rüzgara göre
Malum bist işi
Bu arada abd seçimlerinden sonra heryere dikkat edin
-

Originally Posted by
freedım
Beni biliyorsun rüzgara göre
Malum bist işi
Bu arada abd seçimlerinden sonra heryere dikkat edin
Bilmem mi, Ereğli'de bile tutamadık seni
ABD seçimleri çok kritik evet ama adamlar heybeyi doldurdu, biz süründük, bir de oradan darbe gelirse 6 binlere merhaba.
-
Ortam şenlenmiş sanırım! Yukarıdan karşılattılar mb yi yine! Çarşamba çarşafa dolanmadan.. hamileydiler hep dünden.. 😊 ytd
-
Bu hisseyi 37'den yakalayan ne Mübarek insandır, ne GÜZEL insandır...
Pazarlama loading...
-

Originally Posted by
fedoramca
Bilmem mi, Ereğli'de bile tutamadık seni
ABD seçimleri çok kritik evet ama adamlar heybeyi doldurdu, biz süründük, bir de oradan darbe gelirse 6 binlere merhaba.
Güzel vurgun yaptım orda 44-60
Tüydüm sanırım buna da uğurlu geldim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri