-

Originally Posted by
freedım
Sağol abi bende silicem zaten etkilenen olmasın
Şunu da soyliyim çok yaptıklarını yazma bence, ne me lazim göze gelir, nazar olur. Tekrar tebrikler kral operasyonlar için. 40 krsa küfür ettin, 35 mı neydi o an, sonra 33 gördü 34 den yerine koydun. Valla aracı kurumun çalışanları sana dua ediyorlardir komisyonundan. 😊 Ytd
-
Avcılar hep vurduklarini anlatirlar
-

Originally Posted by
cinali
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
Normalde en sessiz dönemlerimdendi. Ama Spenc abimin yeri başka onun yazısını görünce cevap vereyim dedim.
Herkese bol kazançlar olsun
-

Originally Posted by
cinali
hocam btc de beni bi vurdular ki sorma %50 zarardayım
coin işine girerken yatırımın %5 ini kesinlikle aşmayacağıma dair kendime sözüm olmasa şu an derbeder olmustum
-

Originally Posted by
moza80
hocam btc de beni bi vurdular ki sorma %50 zarardayım

coin işine girerken yatırımın %5 ini kesinlikle aşmayacağıma dair kendime sözüm olmasa şu an derbeder olmustum
Bende sadece şişe yok onun kadar eskiler var portfoyde, yaklasik iki yılda bir yenisini ekledim portföye, brsanda büyük hata yapmıştım pandemide tüm şirketler düştü sonrasındaki zirve çıkışinda brsanda 3 de 2 sini verip, diğerlerine paylastirmistim tabi tekrar az biraz aldım ama iş işten geçti stres cabası oldu.. Yani o bana diğerlerim için en büyük ders oldu. Sonrada baltanin sapı oldum. Ytd
-
Forum değil Güzin abla köşesi gibi oldu, herkes kendinin gerceklerini paylaşıyor. Ulan şişe ne şiir yazdırdın, şarkı soylettin, hikaye yazdırdın, klip attirttin, sonunda Güzin abla oldu buralar. Ytd
-
Hayırlı olsun zirve yenilemeler. Ytd
-

Originally Posted by
spenc
Hayırlı olsun zirve yenilemeler. Ytd
Merhaba sn. spenc ,
babalar el ele tutuşup gidiyorlar , hadi ereğli maden buldu tamam , sise zaten rüştünü ispatladı , tüpraş da enerji yatırımları vs. onuda anladım. Bu ttrak a ne oluyor böyle çıldırdı namıssız..
Bereketli ve kalıcı kazançlar olmasını diliyorum tüm ortaklarıma
syg.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri