Yarýn 13 ler hayýrlý olsun Bir dahaki bedelliye kadar 11 ile 15 arasý gider gelir bedelli açýklayacaðý zaman 18 ler anca o zaman görür oda bedelliyi cazip hale getirsin ki millete kitlesin bedelliyi þer…..siz patron
Yarýn 13 ler hayýrlý olsun Bir dahaki bedelliye kadar 11 ile 15 arasý gider gelir bedelli açýklayacaðý zaman 18 ler anca o zaman görür oda bedelliyi cazip hale getirsin ki millete kitlesin bedelliyi þer…..siz patron
Karel kaybedenler kulübüne döndü, ortaðýn sattýðý mallarý tahtada eritemediler daha anlaþýlan, her gün mokoko olursa kim yüzüne bakar.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
yazýklar olsun dün borsa bu kadar düþtüðünde devre kesecektin neredeyse bu kadar þer....lik karelde olur onuda dohol yapar
Dohole, speðe, tahtacýya herkese hep beraber sövelim tabii ki. Ama hissemiz pahalý olabilir mi sizce? Her gün kap atan, her gün yükselen netaþ piyasa deðeri bugün itibarýyla 180 milyon dolar; herkesten bi haber, nefiswiss patronuyla karelin piyasa deðeri 360 milyon dolar. Yorum sizin..
Ama ben bekliyorum, pahalý da olsa beklemeye devam edeceðim. Ýyi akþamlar . . .
Karel de fiyat beklentiler sebebi ile yüksek.Ama beklentiler de küçülmeye baþladý.TOGG bagaj kapaðý çipinden daha fazlasýný yapmalarý ve bunun ýyý reklamýný da yapmalarý gerekiyor
Bugün Doðan müdürü ekrana çýkýp Karel ile ilgili bir þeyler söyledi hisse 15'i geçti ama sonra gevþedi yine, neler söyledi bilmiyorum, bulan olursa paylaþsýn lütfen.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri