Puhahahaa.. Her yerden yemiþiz dayaðý, bi bu dik durmuþ... Helal la sana, 265 maliyetten buralara gelmiþken güldürdün ya![]()
Puhahahaa.. Her yerden yemiþiz dayaðý, bi bu dik durmuþ... Helal la sana, 265 maliyetten buralara gelmiþken güldürdün ya![]()
Dostum öyle deme. Böylesi bir günde bu performans bundan sonrasý için yükseliþin net sinyali olarak algýlanmaya son derece müsait.
Ve unutmayalým borsada bir numaralý etken ne bilanço ne de baþka bir þeydir.
Her þeyden önce "algý"dýr.
Nasýl ki "ne yaparsa yapsin hangi KAP'i ataraa atsin artik güvenlmiyo" v.s algýsý yapýstiysa kagida ve geldigi nokta ortadaysa
Þimdi de "böyle bir günde patron nihayet destek çikiyor" algisý da yeþerirse o zaman da iþler olumlu anlamda terse döner.
Tabi aenin gibi "yýlgýn algý" galip gelirse o baþka. Sen de haklýsýn
Bugün bekledigim 210 civariydi sabah hissiyatim buydu yine yanýldýk... Perþembe eksi 4 endekste taban yedik cuma +4 endekste notrduk yani ekstra yüzde 10 bir yedik iki gündeçok da unutkan olmamalýyýz . Ýnþallah bir haberle güzel þeyler olur. Perþembe bir þey olacaksa yarýn tavan yapariz
Patrona hisseye sahip çýkmýyor diye kiziyoruz ama adam daha ne yapsin. 4 milyon dolar kap atti bakti olmuyor 8 milyon dolar daha atti. Eger eksi olmaya devam etsek kiyidan köþeden zuladan bir tane daha patlatirdi valla. Normalde bu kaplari aksam atardi bizde dibi bulurduk akþama kadar. Neyse böyle bir günü kafayi gözü yardirmadan atlattik. Yarin bu astorcular bu kadar düþmüþ kaðýtlarý halen satmaya çalýþýrsa Öðlene kadar sanci devam edebilir. Ama kapanisa dogru kara bulutlar dagilir inþallah diyorum
Bugün tavan olsa o zaman iþte oldu bu iþ derdik. 300den alan da mutlaka var. Yüzde 50 den fazla çýkmasý gerekiyor agalar.
📢 SPK: “Piyasa bozucu eylemlere karþý gözetim ve denetim faaliyetleri Kurulumuz tarafýndan sürekli olarak yerine getirilmektedir”
spk.gov.tr/data/63bdaa578…
dün þirket twiteer hesabýndan son 21 günde 1,5 milyarlýk iþ aldýk demiþlerdi...ben de bu þekilde devam ederse ?? çeyrekte 5,250 milyarlýk cirolar oluþur , yýllýkta ise 21 milyarlýk ciro oluþur demiþtim...bu ciroya %15 net kar marjý eklediðimizde net kar 3 milyar civarý olur ki aylar önce 2023 yýlýnda fabrika yatýrýmlarýndan sonra çeyreklerde 600 milyon kar yýllýkta ise 2,5 milyar civarý net kar görülebileceðini bu yüzden de en geç nisan mayýs aylarýnda gesanýn 200-300 aralýklarýna fk 10 rasyosu ile çýkacaðýný söylemiþtim..
þu anda þirketin paylaþtýðý twit ile benim aylar önce söylediklerim birbirini teyit ediyor..bu yüzden de altý en dolu enerji þirketlerden birisi de gesandýr diyordum..bakalým bu yýlýn ciro ve karlarýný bilançolar ile merakla bekliyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
260 aþaðýsýný kabul etmiyorum bu güzel haberlerle. Bu hafta tavan kapayalim
Yer Ýmleri