gesan da satýþa devam bugün yeþil olur mu diye düþünürken yine eksi de :D
gesan da satýþa devam bugün yeþil olur mu diye düþünürken yine eksi de :D
Endeks % 2 yi geçti bu þerefli ve saðlam ciðerli ancak önceki kapanýþ fiyatýnýn üzerinde bir görüntü verdi.Utanmasa eksiye tekrar geçecek.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Gesan+ Power 45 milyar an itibariyle. Hbk ile deðil de sektör deðerlemesi yapýlmalý diye düþünüyorum uzun vade için. Borsadan baðýmsýz, Astor ve Power çok saðlam sanayi devi olacaklar diye düþünüyorum. Hâli hazýrda zaten iyiler ama ilerde marka deðerleri de katlanacaktýr. Benim biriktirme konsantrem bu yönde ama þu an uzaktan izliyorum. 500 lot Ülker =2000 lot gesan denklemi bekliyorum.
Gesan europowerdaki lotlarýný sattý. Artýk europower in beklentileri gesaný yukarý çeker mi sanmýyorum. Fakat þu var 2025 gesanda yatay sene, 2026 ve sonrasý uçuþ bekliyorum. Planlarýmý doðrultuda yaptým. Bu iþler bilançoya girecek. Belki seneye 10-15 tl temettü alacaðýz.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Düþüþler sadece gesanda deðil nerdeyse elimdeki tüm hisseler eksi yazdý. Sene sonunda 3.5 milyar kar beklentisi var. Gesan yaptýðý iþ itibariyle 1-2. Dönem bilançolarýnda iþ alýp 3 ve 4. Çeyrekte bu iþlerin bilançoya yansýdýðý dönem oluyor. Hisse deðerinin düþmesi patronunda iþine gelmez. Bizim 10-20 bin payýmýz varsa onun milyon payý var. Sabýrlý olanlar gesanda kazanacak diyorum.
Yer Ýmleri