öncelikle gesan ilk defa bilanço ertelemedi. Bana kalýrsa gesan'da ilk dönem bilançolar hep zayýf gelir. 2-4 dönem bilançolar kýsmen güçlü geliyor. bugüne eðer 65 tl gelirse bir miktar satmayý düþünüyorum. Saat 15-16 arasý karar vereceðim.
öncelikle gesan ilk defa bilanço ertelemedi. Bana kalýrsa gesan'da ilk dönem bilançolar hep zayýf gelir. 2-4 dönem bilançolar kýsmen güçlü geliyor. bugüne eðer 65 tl gelirse bir miktar satmayý düþünüyorum. Saat 15-16 arasý karar vereceðim.
fiyatý buralarda kalýrsa kolay kolay satmayý düþümüyorum..dün ya herro ya merro diyerekten satmamýþtým..benim maliyetim çok yüksek..19 ay önce gram altýn bozdum gesan için ...bir yanda çok ucuz kalmasý, diðer yandan patronun çakalllýðý...ben de tam anlamý ile karar vermedim...son ana kadar da herhalde kararým belli olmayacak...çok da emek verdim ...bakalým nasipte neler olacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
gesan düþmekte de çok istekli oluyor...dediðim gibi 19 ay oldu bekliyorum..maliyetim çok yüksek..sektör hisseleri tek tek ralliye giriyor...kaçýrýrsam üzülürüm...son kararýmý son dakikada vereceðim...hala çok kararsýzým...oysa geçen düþüþten sonra kendi kendime söz vermiþtim 61 e geldiðinde satacam diye (daha önce 4-5 defa ayný kazýðý atmýþtý bana)...güya acýmayacaktým...
ama görüyorsunuz bilançosunun son gününde dahi satmadým..bakalým 1 hazirana kadar fikrim ne olacak ?? umarým en doðru kararý veririm...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
yeotk depolamalý enerjide avrupalý yabancý bir iþbirliði sayesinde ciddi mesafe kaydetti...gesan ise bu alanda Çin in meþhur BYD si ile iþbirliði yaptý..gesan da bu yolda çok yol aldý..çok büyük iþler aldý ki bunun kap haberleri düþtü...yeotk geçmiþte 32 tl dip fiyatýný görmüþtü ,gesan ise 37 tl..þu anda yeotk 100 tl yi devirdi..gesanýmýz ise 63 tl de can çekiþiyor...gesan ister yeotk ile isterse de astor ile isterse de baþka sektör hisseleri ile karþýlaþtýrdýðýmýzda çok geri kaldýðýný görüyoruz...akýl ve mantýðýmýz gesanýn çýkmasý gerektiðini söylüyor...güzel bir bilanço gelirse ?? ciddi bir iþtah gelir...bilanço beðenilmez ise de geçen seferki gibi gevþeyebilir..iki ihtimali olan bir durumdayýz...bakalým nasibimizde neler olacak ?? nasibe çok inanmýþýmdýr..
Genel olarak bilanço için ek süre isteyen firmalar acaba sonrasýnda olumlu mu, olumsuz mu bilanço açýklýyor ? Acaba böyle bir istatistik var mý ? Bu bilinse belki bir genelleme yapýlabilir.
Hiç böyle bir istatistik tutmak aklýmýza gelmedi doðrusu..bence burada patronun kafasýndaki düþünce önemlidir..acaba ne yapmak istiyor ?? gesan son iki üç iþ günüdür 63-64 leri test edip iniyor...son maliyetlenmeler 60-64 aralýðýnda...acaba 60 psikolojik destek seviyesini güçlendirmek mi istiyor ??
Yer Ýmleri