Maacit beyi sahneye bekliyoruz![]()
Maacit beyi sahneye bekliyoruz![]()
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
100 bin talep eden 650 lot çok komik gelmiþ hissenin büyük bölümü kurumsallara gidince ky yok denecek kadar az yukarý gidince tekrar millete arz ederler.
Þirketimizin %100 Baðlý ortaklýðý konumunda olan Söke Deðirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin ("Söke Un" veya "Þirket") paylarýnýn halka arzýna iliþkin talep toplama iþlemleri, 4-5-6 Ocak 2023 tarihleri arasýnda gerçekleþmiþtir. Halka arzda birim fiyat 7,50 TL olarak belirlenmiþtir. Halka arz edilen 77.500.000 TL nominal deðerli paylarýn tamamýnýn satýþý gerçekleþmiþtir. Toplam halka arz büyüklüðü 581.250.000 TL olarak gerçekleþmiþtir. Halka arz edilen 77.500.000 TL nominal deðerli paylarýn 118.24 katýna denk gelen 68.7 milyar TL deðerli pay talebi gelmiþtir. Halka arzda, Yurt Ýçi Bireysel Yatýrýmcýlara tahsis edilen paylarýn 159,17 katý, Yurt Ýçi Kurumsal Yatýrýmcýlara tahsis edilen paylarýn 47,42 katý ve Yurt Dýþý Kurumsal Yatýrýmcýlara tahsis edilen paylarýn 11,09 katý talep gelmiþtir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Net olarak yazýyorum
////Arz olayýnda br bok bilmiyorum arz defteri benim için kapanmýþtýr///
ketenpere iþler bunlar, bana gelmez
yiðitçe masaya nakit koy, gel, katýl diyen çýkana kadar...
arz olayý benim için bitmiþtir!
PAYDOS
Saðlýcakla kalýn,
Hepinize saygý ve sevgiler![]()
Son düzenleme : Maacit; 09-01-2023 saat: 11:22.
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Maaaaciiiit
O Macit buraya gelecek.
Arkadaþlar bayadýr halka arza katýlmamýþtým baya dediðim 25 yýl olmuþtur.
Küsürat olunca lot altý mý gelecek?Cevaplarsanýz sevinirim.
Yer Ýmleri