Sn. Huzur bence esas hikaye bundan sonra baþlayacak. Tamam çok güzel gelirler elde etme projeksiyonu var ama bu gelirler nasýl yatýrýmlara dönüþecek. Balçova projesi için ne diyoruz bir Týnaztepe daha doðacak Týnaztepe içinden.. Ýlerleyen yýllarda Mordoðan projesi haricinde yeni büyüme alanlarý satýn almalar stratejik iþbirlikleri ve saðlýk turizmi alanýnda somut adýmlarý görürsek bileþik getirili bir Þirket ortaya çýkacaktýr. Çok fazla bu tarzda iþletme gördüm profesyonel hayatým boyunca bir yere kadar güzel gelirler sonraki aþamaya da ayný kafayla gidebileceklerini düþünürler ama bu kapasite ve vizyonlarý oraya yetmez. Yetmediklerini de kabullenmezler. Kabul edenler yürür büyür bir üst lige atlar. Acýbadem ve Mpark önce kendi kanatlarýyla bir zirveye vardýlar sonra yaptýklarý iþbirliði ortaklýklarla çok büyük zirvelere ulaþtýlar. Ýzmirli olanlar kýzmasýn Ýzmir þirketlerinde maalesef bu vizyon hep eksik kalmýþtýr ve bir türlü global çerçeveye ulaþmamýþlardýr. Týnaztepe umarým bunun kýrýldýðý yapý olur.
Kapanýþ 21.6 üzeri olursa bir ihtimal olumlu deðerlendirebiliriz ama ben þu anki görünümde o ihtimali de zor görüyorum. Piramit der ki ben daha bitiremedim fondakileri soymayý o yüzden biraz daha bekleyin.
sayýn mýles masallar genel itibariyle mutlu sonla biter........
hersey hazýr ...kolay deðil türkiyede bürokratik engelleri aþmak......sunumda belirtilmiþ....
Balçova’daki otel ve AVM’den oluþan yapýnýn saðlýk kompleksine
dönüþtürülmesi projemize yönelik olarak, resmi makamlarla ilgili gerekli
adýmlarýn tamamý atýlmýþ olup onaylar beklenmektedir. Projenin 2028
yýlýnda hayata geçirilmesi hedeflenmiþtir.....
geçte olsa dedikleri yapýlýyor en azýndan........yýkým izni verilmedi 4 ay geçti......projeler verilmiþ 2 sene oldu belediyede....
bizim büyüklerin tabiri vardýr....baþlamýþ iþ bitmiþ sayýlýr......zor zamanlar geçti kolay kýsmý kaldý.....
ben olumlu bakýyorum........bu masal mutlu sonla bitecek inþaallah....
fonlar ile ilgili bilgiler....kimde ne var ne yok paylaþalým......
1-pbn fonu 20829209 lot, maliyet 24.42
2-ýhp fonu. 421964 lot. , maliyet 25,96
3-acc fonu. 403500 lot, maliyet. 18
4-phý fonu. 55004 lot , maliyet 21,59
5-ssk fonu. 50000 lot, maliyet 22,60
6-yso fonu 27460 lot, maliyet 20,98
7-pýd fonu. 21969 lot, maliyet 31,74
8-ohk fonu 21001 lot , maliyet 20,98
9-nuh fonu 9310 lot , maliyet 21,59
Yine bir haftanýn daha son gününe geldik. Endeks zirveye doðru yol alýrken biz ölü hacimlerle 22 üzerine geçsem mi geçmesem mi sorusuyla iþtigal ediyoruz. Bugün özelinde endekse ayak uydurmak için yukarý doðru alýnmýþ bir tahta havasý var ilk endeks realizasyonunda -4 garantisi var görünüyor. Momentum yok iþtah yok heyecan yok. Mpark ve lkmnh da son 1 haftadýr canlanmýþ durumda ama bizde onlardaki kadar bile bir keyif yok. Hayýr olsun diyelim tek teselli bugün 22.2 üzeri bir kapanýþ olur.
Yer Ýmleri