-
Bir ve iki yi ekmek alirken kullaniyorum ve cuzdanim da bol bol var

Originally Posted by
rosense
Yasin kardeşim der ki ;
Ekonomi yönetimi enflasyon etkisini daha fazla görünür kılmamak için 500 TL ve 1.000 TL lik banknotlar basmaktan çekiniyor.
Mevcut banknotların en küçük ikisi ekonomik hayattan çekilmek üzere..
3.sunun de alım gücü bitmek üzere..
200 TL
100 TL
50 TL
20 TL
10TL
5TL
-
2018 de bende yeni araba bakiyordum Volvo lar 140bin lira filan di ben 109a 500X aldim... Belki bunlardan almistir bu genc dort tane ama ben o donem bakim tamir maliyeti yuksek olur diye Volvo tercih etmemistim...

Originally Posted by
Denizdenizli61
Müteahhit olduğunu ,elindeki araçtan yaklaşık 3 yıl önce aile bireyleri de kullansın diye toplam 1400.000 tl vererek 4 araç aldığını şu an birinin 1.400.000 olduğunu söyledi.
Gariban diye arabaya aldım asıl garibanın ben olduğunu gördüm. 🙂(gariban sözcüğü maddi anlamda )
-
Yarından geçerli olmak üzere motorinde 1,05 TL zam bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Yarından geçerli olmak üzere motorinde 1,05 TL zam bekleniyor
Rus petrol fiatlarımı yükselmiş ?,ham petrolün %50 kısımını rusyadan al gel bide zam yap,rus petrol fiatı brent petrolün yarı fiatı
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...tladi-7321925/
Rus petrolü sayesinde tüpraş karını 6 misli artırmış,iktidar ise bize zamı dayamış,buda bir not.
-
Bu gün halkbank davası var,bakalım sonuç ne olacak
-
VİOP yatay açıldı dünkü sert yükselişin peşinden.
-
şahane haber ya adam bilmiyormuydu ki ..
Türkiye'de olsa sirkede kurt yaşar gibi yaşayacağını, hayret ettim
-
Özel sektörün dış borcu azalmış,161.2 miyar dolara düşmüş,acaba bunlar doları nereden buluyor ödemek için ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri