-
Erdoğan: Çalışanların refah düzeyini yükselteceğiz
Erdoğan: İşsizlik oranını %7 seviyesine gerileteceğiz
Erdoğan: Karadeniz gazı milat olacak, doğal gaz kullanmayan ilçemiz kalmayacak
Erdoğan: Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız
Erdoğan: "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız."
Erdoğan: "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumumuzun hiçbir kesimine hayat biçimi ve kimlik dayatılmasına izin vermeyeceğiz."
Erdoğan: "Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli'yle 81 ili afetlere dirençli şehirler haline dönüştüreceğiz. Vatandaşımızın can ve mal güvenliği her şeyin önünde gelir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan: Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız
chp 20 yıldır
cemaatlerle işbirliği yaptı soruları çaldı müritlerini kamuya doldurdu
5 para etmez adamları getirdi daire başkanı genel müdür kurul üyesi hakim savcı yaptı
general yaptı albay yaptı
yaptıda yaptı namussuzlar
iktidar olurssa reis bu işe son verecek
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
chp 20 yıldır
5 para etmez adamları getirdi daire başkanı genel müdür kurul üyesi hakim savcı yaptı
Ne biçim insanlar,akıl alır gibi değil,sanki ülkeyi aynen belirttiğin gibi chp yönetti,zaten yamuk seçmenleride öyle belirtiyor,hükümeti çalıştırmadı diye belirtiyor,pahallılıkta chp yüzünden diyorlar,bazılarıylan birbirimize girdik,markette kasiyer kıza neden bunlara zam yapıyorsunuz diye lobutun biri çıkıştı,kızcağız ben bir çalışanıp dediysede ikna olmadı,o zaman ben daldım adama defol git dedim,bunlaru yapan RTE dedim,yooo o mübarek adam yapmaz,o yapmayın diyor bunlar yapıyor demezmi resmen üstüne yürüdüm,gençlerde vardı dur amca biz icabına bakarız dediler,iş kötü olunca jipine atladı kaçtı it,üstelik jipi bile vardı
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Çalışanların refah düzeyini yükselteceğiz
Erdoğan: İşsizlik oranını %7 seviyesine gerileteceğiz
Erdoğan: Karadeniz gazı milat olacak, doğal gaz kullanmayan ilçemiz kalmayacak
Erdoğan: "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız."
Erdoğan: "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumumuzun hiçbir kesimine hayat biçimi ve kimlik dayatılmasına izin vermeyeceğiz."
Erdoğan: "Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli'yle 81 ili afetlere dirençli şehirler haline dönüştüreceğiz. Vatandaşımızın can ve mal güvenliği her şeyin önünde gelir."
https://m.youtube.com/watch?v=jwMzqZnnW88
-

Son sekiz yılda bir kısım çalışanların yükselen refah düzeyi şekilde gibidir.
-
25 Haziran 2018
• Dolar: 4,58 TL
• Benzin: 6,24 TL
• Çeyrek Altın: 304 TL
11 Nisan 2023
• Dolar: 19,29 TL
• Benzin: 22,79 TL
• Çeyrek Altın: 2.130 TL
Yetkiyi verdin.
Etkiyi gördün.
Tepkiyi verme zamanı.
Gönder gitsin !..
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
chp 20 yıldır
Yazmayın böyle şeyler ,bunlara inanan çok. Bunlara ironi desen, küfür etti diye cimere şikayet eder. Maalesef ülke gerçeği. Oy uğruna bu duruma getirdiler. Atatürk'e bir günde ülkeyi cahil yaptı diyen soysuzlara duyurulur.https://twitter.com/Allbaym/status/1642563808383180803
-

Originally Posted by
nikrece
Yazmayın böyle şeyler ,bunlara inanan çok. Bunlara ironi desen, küfür etti diye cimere şikayet eder. Maalesef ülke gerçeği. Oy uğruna bu duruma getirdiler. Atatürk'e bir günde ülkeyi cahil yaptı diyen soysuzlara duyurulur.
https://twitter.com/Allbaym/status/1642563808383180803
Aynen,döviz bürosunda aramızda konuşuyoruz,lavuğun biri lafa girdi.konu işsizlik kapanan kitler ve ekonomi,pat demesinmi hepsi palavra,neymiş bursadaymış işsizlik yoksulluk yokmuş,ülke süpermiş,neyse birbirimizin üstüne yürüdük,lavuk nereden bilecek benim uzak doğu sporcusu olduğumu,yaşlı olsam bile teknik aynidir,neyse buna gerek kalmadan yoldan geçen bizim uşaklar abi ne oluyor dediler lavuk hemen içeri kaçtı,geçmişte ayının biriside ayni hareketi yapmıştı tek dokunuşta ne olduğunu anlamamıştı,çoğu bu moruk ne yaptı yarmaya demişlerdi,çünkü vücut dili çok önemlidir bu savunma sporunda,buradan ismet ıraza ve ferhat özserte rahmetler diliyorum,vedat karadogan yaşıyormu bilmiyorum,neyse sanırım troldü bu it,ikna etmek çok zor bunları,zaten çoğu cahil liderleri gibi,sebep eğitimsizlik,bunlara sosyalist ülkeler gibi zoraki eğitim yaptırmak şart
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri