-
Hangi stopaj dostum ...
peki ya vergisi......

Originally Posted by
kubilayhan23
Türkiye CDS 5 Yıllık USD
664,75
-14,35
(-2,11%)
https://tr.investing.com/rates-bonds...cds-5-year-usd
Şimşek rallisi de Kılıçtaroğlu rallisine dönmesin sakın.
CDS de en azından 300 lerin altında olmadıkca işe yaramaz.
Kısada Cuma ya kadar stopajı karşılarsa sat al tekrar denerim.YTD.
Bu günkü fiyatlama %5 kadar kazanç gibi.
-

Originally Posted by
3520
En doğrusu A,
İkinci doğrusu C,
En son seçenek içinde bulunulan gerçek... Dişinizde, midenizde durur, yutkunamazsınız.
Bana göre tabi.
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: 29 Mayıs günü milletin bankadan para çekemeyeceği iddiasından, döviz kuru ve sebze fiyatlarının uçacağı hezeyanına kadar tüm tuşlara bastılar, ne oldu, dün 29 Mayıs'ta bankalar falan kapandı mı, hepsi yalan

Originally Posted by
MedwiG
Bankacılık kaynakları bugün TCMB ile bankaların genel müdür yardımcılarının bir araya geleceğini, toplantıda genel değerlendirme yapılmasını beklediklerini söyledi-Haber Global

...hepsi yalan diyor,sonra merkez bankası dahil diğer bankaların üst görevleriylen toplantı yapacakmış
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: 29 Mayıs günü milletin bankadan para çekemeyeceği iddiasından, döviz kuru ve sebze fiyatlarının uçacağı hezeyanına kadar tüm tuşlara bastılar, ne oldu, dün 29 Mayıs'ta bankalar falan kapandı mı, hepsi yalan

Originally Posted by
nikrece
Yazdığım olmadı ama yine de cevabı beklerim.
GS şampiyonluğu benim için buruk bir sevinç,GS li olarak.
Üzüntüm giresunun küme düşmesi,zaten arkasında cenkli vardı,şaibeli işlere karıştığı için el çektirildi takım küme düştü,şaibeli kişilerlen oynaşırsan olacağı budur,TS'de damat desteği ile şampiyon olmuştu şimdi şampuan oldu
-

Günaydınlar!
-
Bu seçimde şunu gördük,2 seçmen var,biri ülkesinin durumunu çok iyi bilen seçmen-diğeri cebini çıkarını düşünen seçmen ve kandırılmaya uygun toplum,işin özü bu 2'ye bölünmüş Türkiye.
-
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
23.ŞAMPİYONLUĞUN olması da güzel bir tesadüf.
20.şampiyonluğu hangi yılda kazandı diye sorsalar hatırlamam. Bu unutulmaz olacak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri