-
-
Ben 50 tl'lik alıyorum diyen şakşakçı gurubunu göreceğim budan sonra,ingiliz işini yapıyor,boşuna ülkeye getirilmedi,üstelik zam kimsenin ruhu duymadan yapıldı haşırt diye millete geçirildi,akaryakıta yapılan bu dev zam herşeye zamdır %4 sayılır...ama emekliye bir mok yok,bu zamlan emekli zamı %21 oldu daha para eline geçmeden,zaten bir mok verdikleride yok

-
Yalaka medya yandaş basında akaryakıt zamına dair hiç haber yok,oysa muhalefete söylenen ağır laf ve iftiraları anında yayınlıyorlar

-

Originally Posted by
izmut
Merak ediyorum
Son 1 haftada gelen vergi ve zamların çeyreği Yunanistan veya Fransa'da gelseydi, oralarda neler olurdu !!!

Originally Posted by
izmut
Bu vergiler yetmez.
EYTliler
Memur zamları
Emekli zamları
Yarısı bizden
Depremzedeler
Bedava dağıtılan krediler
KKMciler
Mütahitler
Şehir hastaneleri
Köprüler, otoyollar
Haydi bakalım
Yeni vergiler, yeni zamlar, yeni heyecanlar
1 hafta önce bunları yazmıştım.
Tepki yok.
Türkiye'nin yarısı, görmezden geliyor, hatta savunuyor.
Adam gene az geçiriyor.
Hatta, sabah uyandığında, keşke 6 TL değil de, 10 TL geçirseymişim diye içinden geçirmiş olabilir.
-
Geçen bir milletvekili bas bas bağırıyordu.
Almanya'da 9.000, Japonya'da 10.000 makam aracı var.
125.000 makam aracını elden çıkarın diye.
-

Originally Posted by
refaba
Gabar petrolü ve karadeniz gazını full kapasite ile devreye sokup, arz fazlası yaratarak fiyatların düşmesini bekliyoruz.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Gabar petrolü ve karadeniz gazını full kapasite ile devreye sokup, arz fazlası yaratarak fiyatların düşmesini bekliyoruz.
Aynen öyle diyebilirler,çünkü zam miklerine,ne zaman uyanırlar tam köklendiklerinde.
-
Devamlı belirtirim kara deniz bir bombadan farksız diye,çünkü geçmişte olmuş binlerce yıl önce 1000 metreden fazla yükselmiş,çünkü bu yükseklikte hala gemi babaları mevcut,patlama zamanı şu an belli değil,ama mutlaka olacak.
Celal Şengörde öyle düşünüyor.
https://www.karar.com/karar-tv/karad...elaket-1768959
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri