-
Şimşek: TCMB'deki ekip çok güçlü, güvenim tam, o konuda tereddüdüm yok
Şimşek: (Enflasyon tahminleri)Suudi Arabistan ve diğer bazı ülkelerin arz kısıtlamasına gitmesiyle petrol fiyatları arttı, bu etkili oldu, buna ek olarak Temmuz ayında programın geçiş dönemine hazırlık anlamında birçok adım attık, bir taraftan kuru serbest bıraktık , bütçeyi düzeltmek için tedbir aldık, seçim öncesi verilen ücret artışları sözleri yerine getirdik
Şimşek: Enflasyonda momentum kaybı aylık bazda önümüzdeki birkaç ay içinde başlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Şimşek: Önümüzdeki dönemde emeklilerimizi tabii iki önceliklendireceğiz, ama enflasyonu tek haneye indireceksek gelirler politikamızın da buna uygun olması gerekiyor, öteki türlü bir sarmala giriyorsunuz, bu kısır döngüyü kırmamız lazım, bu kısırdöngüyü para politikasını rasyonelleştirerek, mali politikası ile yapacağız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bir cümlede “ama” varsa, amadan öncekiler yalandır diye bir söz hatırlıyorum.
-
"Kısır döngü sadece ücret artışlarını yapmamakla mı kırılıyor! Başka kıracak bir formül yok mu!" diye sorulmamış mı?
-

Originally Posted by
3520
[ımg]https://res.naokr.com/storage/ask/2017/12/20/cd508832b0895d82f01b033055c39696.jpg[/ımg]
günaydınlar!
(harflere 1-9 arasındaki rakamlar yerleştirilecekmiş.)

a=1 b=2 c=3 d=4 e=5 f=6 g=7 h=8 ı=9
-
-

Originally Posted by
EGEDUK
Bir cümlede “ama” varsa, amadan öncekiler yalandır diye bir söz hatırlıyorum.
Hiç bir dediklerini dikkate almıyorum artıda değerde vermiyorum.
Yalan rüzgarlarına devam.
Emekli zammında
Sormazlarmıki
Harçlar kadar arttıraydınız diye
Asgari ücret artışı kadar vereydin diye
Memur zamları kadar niye artırmadınız diye
Yalan Yalan sende biraz daha oyalan.
Gabar hikayesi gene çıktı seçim var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
3520
"Kısır döngü sadece ücret artışlarını yapmamakla mı kırılıyor! Başka kıracak bir formül yok mu!" diye sorulmamış mı?

Tasarruf her yerde
Memur tasarrufu dahil.
Üretim her alanda
İtahali kısmak burada üretmek
Çatıları güneş paneli yapmak
Tarım ve Hayvancılıkda üretim bu bağlamda köylerdeki yaşamı %50 yada %60 ucuzlatmak.Gaz su elektrik mazot vb.
Araçları satmak.
Az seyahat etmek
Harcırahları kısmak kamuda VB gibi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules