-
Şeriat ile ilgili sözleri sebebiyle gözaltına alınan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen avukat Feyza Altun, adli kontrolle serbest bırakıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
nikrece
İsterseniz hilafeti getiririz söyleminden 70 yıl sonra şeriattı eleştirenlerin göz altına alındığı ülke durumuna düşmek?
Level atlıyorlar.
yine yeniden samsun lazım
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
nikrece
İsterseniz hilafeti getiririz söyleminden 70 yıl sonra şeriattı eleştirenlerin göz altına alındığı ülke durumuna düşmek?
Level atlıyorlar.
Bu durum o durumdan kötü,hiç olmazsa ordu vardı o zaman,madanoğlu gibi adamlar vardı,iyi kötü yargı vardı,şimdi hepsi rte tarafından yukarıdan aşağıya budanmış vaziyette,üstelik ana yasa mahkemesini kaldırmaya çalışıyorlar,galiba boyunları kaşınıyor,böyle giderse bir kaşıyıcı çıkar.
-

Originally Posted by
ayhan53
yine yeniden samsun lazım
Böyle gitmez !!!
-
Dilipak diyorki darbecik biliniyordu,biz zaten devamlı dedik,kılıçdaroğlu üstüne basa,basa söyledi akçılar ona hücum ettiler
-
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı,* Avukat Feyza Altun'un adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı,* Avukat Feyza Altun'un adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz etti.
İdammı olması lazımmış hilafet yobazlığı şeriata karşı durduğu için
-

Originally Posted by
MedwiG
Şeriat ile ilgili sözleri sebebiyle gözaltına alınan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen avukat Feyza Altun, adli kontrolle serbest bırakıldı.
Soyadı Altun olunca çarşı karışır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri