virik zirik iþler denir anadoluda buna
virik zirik iþler denir anadoluda buna
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
http://www.egetropikal.com/SayfaDetay.aspx?SayfaId=5
Ünal Tarým iflas ettir Ege Tropikal ile devam et...Ne güzel iþ...Sonra Sermaye Piyasalarý neden geliþmiyor?
Latif Ünal efendi ve babasý Yaþar Ünal,alavere dalaverelerle Ünal Tarým Ürün (UNTAR) þirketinin içini boþalttýn hileli iflas ettirdin milyon dolarlarý cebine indirdin 2006 yýlýnda hakkýnýzda istanbul cumhuriyet baþ savcýlýðýna þikayette bulundum ama belliki onlarýda haram paralarýnla iyi doyurmuþsun velhasýl sonunda þirketi hileli iflas ettirdin dolaysýyla 50 bin lot untar hisselerim ve paralarým buhar oldu sayenizde ben kaybettim sen kazandýn ssonrasýndada devlet sana en iyi iþadamý diye madalya taktý haramz hak yiyen latif..Yediðin o paralarýmýz sana zehir zýkkým olsun haram olsun,ahir alemde bu dünyada olmayan adalet orada olcaktýr Allaha hesap vereceksin unutma latif.. Çoluðuna çocuðuna tüm ailene baban yaþar Ünal'a hakkým zahi olmasýn haram olsun vebalim günahýmda mizan terazisinde sizin olacak hakkým oranýnda..Ayrýca 2006 yýlýnda yediðin 50 bin tl helal paramý alabilmek için yasal olarak peþindeyim latif yüzdüm yüzdüm kuyruðuna geldim çocuklarýmýn hakkýný çocuklarýna yediremezsin sende yiyemezsin bunu Türkiyeye ispat edeceðim .. Allahýn adaleti gerçekleþecek benim helal param bana geri dönecektir ..Hayýr olmaz desende Allahýn adaleti mazlum kulunun lehine senin aleyhine olacaktýr zalim acýmasýz merhametsiz kul hakký yiyen latif Ünalve babasý Yaþar Ünal efendiler.Devlet þirketlerimize yatýrým yapýn faiz haramdýr diye vatandaþlarý teþvik ediyor sonrada sahipsiz býrakýyor Latif Ünal ve babasý yaþar Ünal gibi içini boþalttýðý þirketini hileli iflas ettirip haram paralarý cebine indiren vicdansýzlara yem ediyor sonrada adil adaletten bahsediyor siz geçin o iþleri vatandaþ bunlar gibi zalimlerin zulümlerinden kan aðlýyor banka borçlarýyla boðuþuyor..Eeeeyyyyyy baþýmýn tacý Devletimizi yönetenler; Latif Ünal ve babasý Yaþar Ünal, Ünal Tarým Ürün þirketinin içini boþalttý hileli iflas ettirdi yatýrýmcýlarýn paralarýný hileli yoldan cebine indirerek maðdur etti sonrada Ege Tropikal þirketi kurup yoluna devam ediyor ama bizleri periþan etmiþ kanýmýzý emmiþtir sizler neredesiniz devletimin tüm yönetimini yukarýda bahsettiðim þahýslarýn yapmýþ olduðu haksýzlýða dur demeye yargýlamaya Özelliklede SPK'yý göreve davet ediyorum..Teþekkür ederim..Saygýlar..
Son düzenleme : kartalgaga; 28-10-2017 saat: 12:27.
Gercekten hakzizliga ugrayan mazlumun magdura donusmesi boyle içten haykirislara sebep oluyor ve zalimlerin sonlarý hep aynýdýr insaallah. .
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya da tasiyayim bunu. Gunu gelir biri okur bu serefsizlerin ne oldugunu.
----
NOT: Bu hisselerde (LIO/UNTAR) uyarilar ve bu detaylar hep hisselerin sirasi kapatilmadan verilmistir. Forumda duruyor. Cikip da is bittikten sonra konusmanin faydasi yok demeyin. Benim maddi bir kaybim yok.
Bir 10 sene de burda gecmis. Bu SEREFSIZ INSAN MUSVEDDELERININ unutulmamasi gerekiyor. Bunlarin kitabinin yazilmasi lazim.
Bakalim piyasaya sirketin %90'ini yikip kacmak icin neler yapilmis:
1. ASPARAGAS ORTAKLIK: Hem de iki tane birden!
2. ASPARAGAS PORTAKAL IHRACAT HABERLERI
3. ASPARAGAS PORTAKAL IHALE HABERLERI
4. ASPARAGAS ENERJI SANTRALLERI GIRISIMI
5. ASPARAGAS RUZGAR ENERJISI URETIMI
Bir portakal / kuzu klonladik demeyi unutmuslar! Onlari da en son %10unu gecirirken yapacaklardi herhalde.
Serefesizlerin denetimden gecmis bilancosunda gorulen 15 Milyonluk TL'lik stogun bos oldugunu battiktan sonar gorduk.
Sizi gidi fislenmis adiler. Bir beddua okuyum dedim butun yatirimcilar adina.
16/09/05 tarihli mesajimdi asagidaki... Patron her gun ceyrek milyon mal pompaladi piyasaya yabanci ortaklik haberi ile... Hissenin halka acikligi oldu %90'a yakin.
Bu hisselerde kucuk yatirimcinin nasil soguslendigi acik acik belli iken hicbir kurum niye gerekli yaptirim uygulamadi? Gerekli denetleyiciler de mi paylaniyor yatirimcilarin soguslenmesinden? Herkes mi bu isin icinde? Ta o zaman yazmisiz hem bu hem lio ayni dumeni ceviriyor diye... Biri batti gitti otekisi iflas istiyor.... Aradan 1.5 sene gecmis ati alan uskudari gecmis, bizimkiler operasyon yapiyor kara paranin aklanmasi vesaire....
Ne acayip bir ulkedir. Herkesin yaptigi yanina kaliyor.5 ay oncesinin haberiydi bu. Nerede 2 tane yabanci ortaginiz? Konu ile ilgili hicbir gelisme mi olmadi ki IMKB'ye haber gonderilmiyor?
Patronun malini dagitmak icin sirket tarafindan uretilen asparagas haberleri cok iyi bir sekilde gormussunuzdur umarim arkadaslar.
750 idi kagit haber ciktigi zaman 400 su anda. Endeks %30 yapti. Baska soze gerek var mi?
Yatirim yaptiginiz sirketin sahiplerinin nasil oldugunu iyi bilin. Bu hisselerde ancak vurkac yapilir. Aksi takdirde bu insanlara (!) haketmedikler sekilde deger vermis olursunuz.
Bu siparis habere vaktinde uyarimizi yapmistik. Ayni senaryoyu hep yaziyor bunlar. En son Lio'da.
Ünal Tarým iki yabancý ile ayný anda görüþüyor
18.04.2005 / Pýnar Sungur / Haber
Fabrikasýný kiralamak isteyen uluslararasý firmanýn ardýndan Ünal Tarým'a yabancý bir yatýrým finansman þirketinden daha teklif geldi. Son gelen teklif 'borçlarý kapatalým kara ortak olalým' derken Ünal Tarým cephesi her iki tarafla da görüþüyor.
Oteki ayni sekilde halka geciren serefsizi (ARAT) gidip Tekstilciler Dernegi Baskani yaptilar. Bu adami da Basbakan yaparlar artik herhalde.
Yer Ýmleri