-
Kurtlar belli misal tuncay özkan ,misal süleyman soylu,misal .... ve misal .....neyse bir iki misal daha var da onları da seçimden sonra yazarım.Nasılsa seçim sonrası sonuç ne olursa olsun günlerce topik rating rekorları kırar.Bu seçimin kuzularından ilki fatih altaylı oldu,
-

Originally Posted by
KısaVade
Ben artık "-doğru mu?, -değer mi?" vb. soruların anlamını yitirdiğini düşünüyorum.
Karşıtları nasıl, "tarihi bir an", hatta "varlık-yokluk" mücadelesi diye bakıyorsa iktidar da aynı biçimde bakıyor.
Bu nedenle mantık, doğruluk vb. kriterler anlamsız.
Ben bu sürecin de 2.tur öncesi "oy devşirmeye yarayacak", "önceden planlı" bir dış güç savurma operasyonu olabileceğini düşünebilecek kadar paranoyaklaştım.
Hatta bu mevzuda "dış güçler ile işbirliği yapan" bir kaç sermaye grubuna ders verirse reis, ona bile şaşırmam.
-

Originally Posted by
ayhan53
Yeşil soğan 18.84
Yumoş 20.21
Sarı gacı 1121
Graliçe 22.91
Hayırlı olsun
Çok karlı olmayan bir topiğin daha ömrü tamamlanmak üzere ben tıtem yaptığım için açmayacağım yenisini açmak isteyen buyursun
15.022023 de açılmış topik ömrüde uzun oldu. Şimdi açılacağın daha kısa sürede ömrünün dolacağını düşünüyorum
bir halt olacağı yok.
-
Cekirdekse iyi ben bogulmamiz için gereken b.ok yüklenmesinin tamamlanmasını bekliyorum
Tezek kokusu geliyor tezek

Originally Posted by
ayhan53
1 ay içinde daha önce yaşamadığımız çok şeyi yaşayıp görme şansımız var yada şanssızlığımız.
Yaşarsak çekirdek çıtlar izleriz başımıza gelenleri
-

Originally Posted by
ayhan53
Çok karlı olmayan bir topiğin daha ömrü tamamlanmak üzere ben tıtem yaptığım için açmayacağım yenisini açmak isteyen buyursun
Psyko bey açtığında deli deli hareketler oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
O da yok ki.
-
Okunmuştur.
Sinan oğan sağ kesimi qnlayamadı chp derken bunu kast etmiyordu herhalde
bir halt olacağı yok.
-
Bu adama göre 27-30 olacakmış...
Nebati ağzından kaçırdı, seçimden sonra DOLAR… | Turhan Bozkurt
https://www.youtube.com/watch?v=IItpg4PUvTU
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Psyko bey açtığında deli deli hareketler oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
O da yok ki.
Sendende bişey çıkmıyor. Modlardan biri açsa bugün
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri