-
Puahhaa
Seni biraz gergin gördüm bahriyeli abi, düşmüyorsa suç benim mi 
Düşemiyen çıkar kural basit
-
yerebakan ysk'ya başvururken üniversite diplomasını vermemiş. ysk da diploma eksik demiş.
ne yerebakan yürek yakan o.
neyse öyle işte.
bir de anayasa ihlali cezası ülkedeki en ağır cezadır. idam olmadığına göre hükmü müebbettir.
audentes Fortuna iuvat
-
Asgari ücrete de zam gelir mi?
-
Yerebakan in doktorası var benim bildiğim. Yurekyakan in nesi var bilmiyorum bilen varsa yazsın.

Originally Posted by
el turco
yerebakan ysk'ya başvururken üniversite diplomasını vermemiş. ysk da diploma eksik demiş.
ne yerebakan yürek yakan o.
neyse öyle işte.
bir de anayasa ihlali cezası ülkedeki en ağır cezadır. idam olmadığına göre hükmü müebbettir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mandradasutvar
Yerebakan in doktorası var benim bildiğim. Yurekyakan in nesi var bilmiyorum bilen varsa yazsın.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
var ama vermemiş işte. siyaset böyle bir şey. diğerlerine de sor demeye getirmiş.
audentes Fortuna iuvat
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Puahhaa
Seni biraz gergin gördüm bahriyeli abi, düşmüyorsa suç benim mi

Düşemiyen çıkar kural basit
Yaw benim vobla filan işim olmaz da Kurt şu ara vaktim de bol ..adrenalin adına çerezlik oynaşıyoruz işte
Kaşıntı var anlıyacağın ..baktım burasıda ideal bu iş için
-

Originally Posted by
mandradasutvar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyor ki Ayhan, Erbakan sırf Tayyip beyin diplomasının olmamasını gündeme getirmek istediği için diplomasını bilerek vermedi...
-
Ortaoyun oynanacak bir konumda değiller ki. Adamakıllı söylesinler üç maymunu oynamasınlar. Cumhurbaşkanlığı makamı bu daha ötesi var mı?

Originally Posted by
el turco
var ama vermemiş işte. siyaset böyle bir şey. diğerlerine de sor demeye getirmiş.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri