sen ağa, ben ağa... herkese istisna... sistemsizlik ve istisnalar. istisnaların çok olduğu yerde iktisadi sistem kurulamaz.
Basit usulde vergi mükellefi olan ticari taksiler KDV mükellefi olmadığı için taksi ücretinde KDV yoktur.
sen ağa, ben ağa... herkese istisna... sistemsizlik ve istisnalar. istisnaların çok olduğu yerde iktisadi sistem kurulamaz.
Basit usulde vergi mükellefi olan ticari taksiler KDV mükellefi olmadığı için taksi ücretinde KDV yoktur.
Dolara karşı nkolay bile makas yapmış.
26,53-26,99
Serbest piyasada Nadir de makas yok.
26,80-26,84
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
10 Ekimde kkm dönüşüm var kabaca hesapladım dolar bu tarihe kadar sabit kalırsa;
10 ekimde % 52-55 oranla 3 ay bağlayacağım normal mevduatın getirisiyle aynı gün 26,90 dolar kuruyla bağlayacağım kkm'nin vade sonu getirisi (dolar kuru vade sonunda 30-30.50 arası olursa ) baş başa oluyor.
Şahsi fikrim eğer dolar baskılanır ve buralarda sabit kalırsa kkm yaparım ancak 10 Ekim tarihine kadar dolar yükselirse (28 ve üstü olursa) normal mevduat yapılır.
Öncelikle O/N konusunda cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Dolar ve eurobondlara hiç dokunmadan yola devam...Bu benim Kaskodur a.q
Borsada biraz nakte döndüm haftaya 1 hissedeki pozuda kapatacağım...
Akbank mobil ya da HSBC ye bir bakayım...
Yeni bi arbitraj fonu çıkmış
Risk seviyesi 2
Getirisi güzel
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HDK
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
Hani seçimden sonra kriz olacaktı diye soran bazı troller var. Enflasyon aylık bazda % 9 olmuş, dünyadaki ülkelerin çoğunun yıllık enflasyonunu geçmiş, adam hala hani kriz çıkacaktı diye soruyor. Bunlar krizden ne anlıyor acaba? Ejderhalar falan mı gelecek sanıyorlar?
https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...569202266?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri