Talep giriþi nereden yapýlýyor, daha önceki halka arzlarda kendi aracý kurumumuzdan alýþ talebimizi kendimiz girebilmiþtik, þimdi de aynýsý mý olacak, yoksa belli aracý kurumlardan mý almamýz gerekiyor.
Talep giriþi nereden yapýlýyor, daha önceki halka arzlarda kendi aracý kurumumuzdan alýþ talebimizi kendimiz girebilmiþtik, þimdi de aynýsý mý olacak, yoksa belli aracý kurumlardan mý almamýz gerekiyor.
Info daha önce halka arz ettiði bir hisse varmý?? Bilgisi olan paylaþýrsa sevinirim..
Sorduðum sorunun cevabýný buldum, birincil piyasadan halka arz oluyormuþ. Herhangi bir yatýrýmcý grubuna tahsisat yokmuþ, anladýðým kadarýyla belirtilen günlerde normal alýþ talebi girerek alacaðýz, baþlýðý açan kiþilere teþekkür, onlar olmasa halka arzdan da haberimiz olmayacak.....Bayrak EBT taban halka arz olduktan sonra öðrenmiþtik... SPK'nýn halka arzlarý önceden bir yerde duyurmasý gerekir, her gün onlarca KAP haberinin arasýnda kaybolup gidiyor.
Sonra bayrak da olduðu gibi olmasin?
5 bin adet yazdýk 299 adet geldi))
Eðer öyle arz olacaksa farklý kiþiler hesaplarýndan alýþ yazmak daha fazla hisse aldýrýr...
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiðim kadarýyla bu sene sonuna kadar halka arz edilmesi planlanan þirketler.1-omegapano 2-darenbiliþim 3-odaþçankömür 4-esenboðaelektrik 5-naturagaz 6-selvagýda 7-metroseyahat
Socar Türkiye’nin halka arzý ne zaman yapýlacaðý konusunda bilgisi olan
Fade alýþ girilebiliyor bilginize...
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri