-

Originally Posted by
tuta
Peki Kardemir. D , Ereğli migros döviz açıkları kat kat üstün ama hiç fark etmiyor Pegasus döviz fazlası var ama aynı bilmem anlatabildim mi
PRA-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O şirketler ülkenin katalizörü herbirinde yabancı ağırlığı var nasıl bu şirketle bir tutarsın
-

Originally Posted by
guvenerg
O şirketler ülkenin katalizörü herbirinde yabancı ağırlığı var nasıl bu şirketle bir tutarsın
Aynen i basan zaten yabancı ,onun için yabancıya güvenilmez sonuçta yatırımları büyük halka açık oran düşük
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
tuta
Aynen i basan zaten yabancı ,onun için yabancıya güvenilmez sonuçta yatırımları büyük halka açık oran düşük
PRA-LX1 cihazımdan
O gördüğün yabancı değil yabancı olsa kısa sürede mal alıp kısa sürede boşaltmazdı bu şirket aile şirketi o yüzden yabancı kolay kolay girmez giremez
-
3.31 unuttuysan hatırlatayım ne yapacaksın bakalım.
-

Originally Posted by
guvenerg
O gördüğün yabancı değil yabancı olsa kısa sürede mal alıp kısa sürede boşaltmazdı bu şirket aile şirketi o yüzden yabancı kolay kolay girmez giremez
sana katılıyorum bende öyle düşünüyorum fakat herkes yabancı soyle ye söyleye ben de tereddüt ettim , birşey sormak istiyorum yasaklı olan var bilgi n varmı bı açıklama yapsan
-

Originally Posted by
tuta
sana katılıyorum bende öyle düşünüyorum fakat herkes yabancı soyle ye söyleye ben de tereddüt ettim , birşey sormak istiyorum yasaklı olan var bilgi n varmı bı açıklama yapsan
PRA-LX1 cihazımdan
Bu satılan mallar onun zaten nerden biliyorsun diyeceksin adam açıklama yapmış en son 10 küsurlardan şu kadar mal sattım şirketin yüzde 5 i kaldı diye o kadar lot sadece city de vardı diğerlerinin toplamı o kadar lot etmiyordu.
-
Peki yasaklı nasıl yapıyor
-

Originally Posted by
tuta
Eee o kadarını da kendisine sor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri