-

Originally Posted by
kimyaci
sen daha almadınmı :) akıllı düşünene kadar deli işini aşırırmış
5.42'den alıp, 14.35'ten çıktım......aşırdık mı düşündük mü bilemiyorum.....ancak; şu anda güven vermediğinden bahsetmek istedim....Allah bin bereket versin....işimi fazlasıyla gördü....:bravo:
----yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
-
bende tepkiye almıştım7,50- 9.07 çıktım kalanlara bol kazançlar çok erken saatte tavana gitti korktum
-

Originally Posted by
kimyaci
bende tepkiye almıştım7,50- 9.07 çıktım kalanlara bol kazançlar çok erken saatte tavana gitti korktum
hayırlı olsun...kar cebe yakışır.....şimdilik bu kağıdı sadece ve sadece izliyorum....iş, şeker, tacirler, yapı kredi ve ak alıyor; Türk ekonomi, deniz ve a 1 kapital satıyor....citi'den henüz ses yokkkk......
-
Bu gün burut gelebilir arkadaşlar dikkatli olun kağıt çok oynqk
-

Originally Posted by
LEFEVRE
hayırlı olsun...kar cebe yakışır.....şimdilik bu kağıdı sadece ve sadece izliyorum....iş, şeker, tacirler, yapı kredi ve ak alıyor; Türk ekonomi, deniz ve a 1 kapital satıyor....citi'den henüz ses yokkkk......
Nasil
Durumlar
-

Originally Posted by
chef
Nasil
Durumlar
durum aynı......citi sessizliğini koruyor yine....
-
merril 70 ve info 60 philip 30 bin ekside, merril robotu tekrar yukarı çizebilir, info da bürüt takas bekliyor olabilir :)
-

Originally Posted by
abilir
merril 70 ve info 60 philip 30 bin ekside, merril robotu tekrar yukarı çizebilir, info da bürüt takas bekliyor olabilir :)
merril 26 bin artıya geçti, info da 30 düştü, .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri