-

Originally Posted by
Alim6060
Bu düşüş en sonunda duracak yatırım finans citi nin malları pazarlamayı biraktiginda
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UMARIM HAKLI ÇIKARSIN.....ANCAK, BU SEFER DE HİSSE MUHTEMELEN YATAY BANTTA SEYREDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM....YAVAŞÇA TOPLAYIP 16. SIRALARDAN 1. SIRAYA YÜKSELDİĞİ AYEN'DEN SANKİ HIZLICA ÇIKIYOR GİBİ GELDİ BANA....HAYIRLISI...
---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
-

Originally Posted by
Alim6060
Kusura bakmayın ben yeni başladım ayene citi bu komple lotlari tahtadan mi aldı yoksa toplu virmanlandimi siz çoktandır takip ediyorsunuz sanırım
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi akşamlar....izlediğim kadarıyle yılbaşından itibaren her gün günlük düzenli alım yaparak, hiç sektirmeden lot topladı.....yani tahtadan alım yaparak, 16. sıradan 1. sıraya yükseldi.....saygılarımla....
---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
-
ben demiştim bizim borsamız laswegas kumarhanesi gibi diye.
makineye parayı atıyorsun sonra bekliyorsun ama oda ne hep çıkan soğan başı oluyor.
dört aydır gerelden kazandığım paranın üç katını dört günde kaybettim ayen denen ********de.
sözüm ona A sınıfı kağıtmış bunlar
kodumun yeri olmuş sırtlan yuvası leş yiyiciler.
çocuklarından fitil fitil gelir inşallah
-
Bu ikinci gün 5,70 altında satıcılar iştahlı değil gibi görünüyor,Hadi artık dön ağırlıklı ortalama 8 tl üstünde kaldı.:(
-
Bugün tepki verecek gibi gözüküyor
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
******lık devam ediyor bence bulaşmayan hiç bulaşmasın
-

Originally Posted by
kimyaci
******lık devam ediyor bence bulaşmayan hiç bulaşmasın
Ah keşke sn kimyaci :vk:
-
belki bugün toparlanır dedik ama bu seferde savaş muhabbeti çıktı olaya bak bu hissedekilerde tam kısmetsiz abi :)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri