Tamam o zaman tüm vergileri 2 katýna çýkartalým, kimsenin parasý cebinde kalmasýn.
Vergi az olunca uçak falan alamýyormuþuz ya hani, vergi artýnca çað atlayýp kesin isviçre lüksemburg falan oluruz.
Madem verginin düþük olmasý kötü biþe, Mehmet Þimþeðe sallarken görmeyeyim seni bir daha.
Ama senin derdin baþka.
Vergi ev sahiplerine kesilseydi "yaþaaa bravoo, oh olsun rantiyecilere",
vergi diðer kesimlere kesilince "vay vicdansýz þimþek"![]()
Yandaþlar malum rantçý.
Rantlarýna halel gelmesin diye , herþeye enf x3 zam yaparken , emlak vergisine neden enf altý zam yaptýlar ki ?
Heriflerle yolun yine kesiþti ...........
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yolu kesiþenlerden bir örnek
Oðlum bunca alakasýz ývýr zývýrý getirip ev baþlýðýna niye yapýþtýrýyorsun?
Ben orman yakýp otel yapan birine mi benziyorum?
Ev sahiplerinin vergi zammý enflasyonun altýnda yapýlýyor diye fesatlýktan nereden saldýracaðýný þaþýrdýn.![]()
Git siyasetini az ötede yap.
göz göre göre gelen cinayet !!!
"17 Aðustos bize çok þey öðretti!" / Prof. Dr. Celal Þengör & Fatih Altaylý
https://www.youtube.com/watch?v=QUB2ZigQ87k
beklenen istanbul depremi hk. insan izlerken utanýyor.
yalan dolan furyasý devam ediyor...
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Kira artýþlarý %25 ile sýnýrlandýrýldýðýnda (yanlýþ) cýyaklamayacaktýn!
Seni gidi oportünist seni...
Bu kararlarý sen ben almýyoruz , siyasetçiler alýyor, siyasete giriyorsa girsin!
Yer Ýmleri