Tamam o zaman beni yalanlayýn. Doktorlarýn ne kadarý elden nakit cash alarak ameliyat yapýyorlar veya muayen ediyorlar? Yasaklasýnlar o zaman elden nakit para almayý. Doktorlar sadece kredi kartý ile para alabilsin görelim rakamlarý. Ortada rakam olmadan konuþmak vakit kaybý.
Bu arada ben doktor düþmaný deðilim. Gelir vergisi vermeyen doktor düþmanýyým. Cümleyi bu þekilde ifade etmek doðru olur. Yoksa her meslek kutsaldýr. Her meslek özeldir. Her mesleðin iyisi kötüsü vardýr.
Fakat ortada rakam yok, veri yok.
Gelir vergisi vermeyen Taksi Plakasý sahibi düþmanýyým.
Gelir vergisi vermeyen Futbolcu Basketbolcu Voleybolcu Antrenör düþmanýyým.
Kim gelir vergisini düzgün vermiyorsa ona düþmaným.
Çünkü gelir vergisini düzgün ve adaletli alamadýðýmýz için ekonomimiz çökmek üzere, ve maalesef en nitelikli insanlarýmýzý yurtdýþýna kaptýrdýk.
Vergi yükünü nitelikli beyaz yakalýlara yükle yükle. Dolaylý vergiye yükle yükle. Ekonomimizi el birliði ile çökerttik. Kayýtdýþý ekonomi yüzünden ekonomimizi çökerttik.
Rakamlar ortada. Buyrun okuyun. Tüm meslek gruplarýnda %75 kayýtdýþý ekonomi var. Türkiye de 4 kiþiden 3 ü kayýtdýþý demektir.
Rakamlar ortada. Aksini söyleyen beni rakamlarla yalanlayabilir. Eleþtirilmeye açýðým. Ama rakamlarla gelin lütfen.
Dolaylý vergi yükünde tarihi zirve
https://www.dunya.com/kose-yazisi/do...i-zirve/692047

Alýntý yaparak yanýtla
))))))))

Yer Ýmleri