Sýrayla mý gönderiyorlar bunlarý.. Ne ege sevdalarý varmýþ....
Dezenformasyon gýrla.. Yaþamasak bizi de kandýracaklar. Bunlarýn birçoðu geçenlerde "Kruvaziyer gemileri artýk sadece Yunanistan'a geliyor egeye gelmiyorlar" diyorlardý onu önce verilerle sonra da resimlerle çürüttüm.
Suriyeli yalaný da iyiymiþ haa.... Arabayý sevmediðim için her yere yürüyerek giden ben niye görmüyorsam bunlarý...Yersen...
Kürt vatandaþlarýnýn olmadýðý þehir mi var? Irkçý da olduk hani. "Ayrým yapmak için söylemiyorum ama.." diye baþlayan cümleleri kuranlarýn çoðu ýrkçýdýr.
Ege'nin güzel tarafý da bu þehre kalas bile girse yontuluyor bir þekilde beyefendi, medeni oluyor. Milletin karýsýna kýzýna bakan barzolar, hanzolar barýnamýyor egede.
Ege sahillerinde bir kadýn tamamen çýplak geçse dönüp bakmaz kimse. Geçenlerde çarþýda esnafýýn önünden üstünü tamamen soyunmuþ bir turist geçti. Ki bu esnaflarýmýzýn içinde zamanýnda doðudan göçmüþ esnafýmýz da var.. Yahu bir tanesi bile dönüp kadýna bakmadý. Bazý þeylere doyuyorsun... Ve bulunduðun þehir eðer kültür yoðunluðu yüksekse seni yontuyor. Entegre oluyorsun yoksa barýnamazsýn zaten
Oldu Afgan da var, Suriyeli de var.... Salla nasýl olsa meydan boþ...
22 tane evim var diyordu salla nasýl olsa meydaný boþ buldun...
Eskiden Sn djoza kýzardým. Bunlarla niye muhatap oluyor? diye. Þimdi ona daha çok hak veriyorum. Bunlar melaike olan adamýn bile tansiyonunu zýplatýr. Yaptýklarý dezenformasyonun haddi hesabý yok bunlarýn.
Git sen vobda kumar oyna baba parasýný batýr.. Seviyem deðilsin... Diðerlerini kale alýyordum ama sen seviyem bile deðilsin. En son da sen geldin, diðerleri devrilince..
Size Ege'den iþ çýkmaz hadi baþka kapýya...
---------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : vivatrader; 15-10-2023 saat: 08:19.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri