Ya býrak Allah aþkýna, dolarýn eski alým gücünden eser yok diyen bizzat sendin.Çok yýllar önce söyledin, mesajý bulamam þimdi.
Dolarýn deðerinin patýr patýr düþtüðüne bizzat canlý þahidim. 7 bin dolara ev alýp 70 bin dolara satmýþýz. Deðer düþüþü kabak gibi ortada.
Eski 100 dolarlýk asgari ücretin alým gücü, þimdi 400 dolarlýk asgari ücrette yok.
O bahsettiðin tiplere de ekonomist deðil amerikan piyonu denir. Millet gerçek mallara deðil amerikanýn tuvalet kaðýdýna yatýrým yapsýn diye bütün gün ekranlarda kendilerini yýrtarlar.
Özgür demirtaþ gibi tam ev fiyatlarý dipteyken özellikle millet ev almayýp dolar alsýn diye video çekerler, yediði haltý þimdi yüzüne vuranlar olunca da engellerler.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Benim evim þu kadar altýn ediyordu þimdide edecek diyenin deðiþik bir versiyonu...
Hep baþka kýyas...Kardeþim satmasaydýn evini...Aðlayacaksanýz niye baþka enstrumana geçip sonrada o enstrumana bakýyorsunuz...
Ýstanbul Taksiciler Esnaf Odasý Baþkaný Eyüp Aksu; Zam pazarlýðýný deðerlendiren Aksu, taksi plakasýnýn deðer kaybettiðini belirterek, "Ben plaka alýrken 2 arsa 1 ev satmýþtým. Þu an 2 arsa 1 evin deðeri 40 milyon TL, taksi plakasý 7 milyon TL" dedi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben ödemeyi altýnla yapmak istiyorum. Bir ayrýcalýk yaparlar mý ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Marti sirketinin taksileri varmis taksi plakasi olmadan nasil taksicilik yapiyorlar onu anlamadim adi TAG sanirim
Nasil boyle bir seye izin vermisler? Taksi plakasi sahibi 7-8 milyon yatirim yapiyorda taksicilik yapiyor TAG sahibi 5 kurus vermeden ayni isi nasil yapiyor? Buna nasil izin verildi?
Yer Ýmleri