Ýstanbulun Gayrettepe ilçesinde 16 katlý binanýn gece kulübü olarak kullanýlan giriþ katýnda çýkan yangýnda gözaltýna alýnan þahýs sayýsý 8'e yükseldi.
Ýstanbul Gayrettepe'de 30 iþçi bodrum katýnda tadilat yapýyormuþ, 29 kiþi yangýn'da ölmüþ ...
Bodurm'a iþyeri açma ruhsatý ?
Hem de Ýstanbul'un göbeðinde...
video: https://twitter.com/i/status/1775161606961258716
Trol kadrosu bunu nimet görmüþ
algý operasyonuna baþlamýþ..
![]()
Son düzenleme : riko66; 02-04-2024 saat: 23:00.
Arkadaþlar 2024 bütçesinde 2.7 trilyon açýk bekleniyor.Emekliye minimum 5000 yapmak istese ek 1 trilyon açýk daha eklenecek.Yahu bizim bütçe delik deþik hangi kalemden aktarýlýcak onu yazýn somut tartýþalým.Ha bana kalsa diyaneti falan laðvederim o parayý bulurum da olacak mantýklý þeyleri düþünelim yazalým.))))))
Hayýr yanlýþ anlaþýlmasýn ,ben de emekliyim,ben de maðdurum,akp yi de günahým kadar sevmem,yaptýklarý her þey de yanlýþ.Zaten bu yanlýþlar nedeniyle bu noktadayýz.Ama durum saptamasý yaparsak emekliye zam falan hayal,kabul etmek lazým.Neden odur budur hepsini kabul ederim ama sonuç deðiþmez emekliye zam hayal.Yapýlamaz,yapýlmaz.
Bir kere emekliye zam hayal deðil. O kadar çok israf var ki bu söylemi tekrar ede ede insanlar inanmýþ durumda.
Sadece RTE 1 uçaðýný satýp deprem bölgesine ev yapsa binlerce insanýn sýfýr faizle evi olur.
Çinin 2,5 milyar dolara yüzlerce km otoyol yaptýðý yerde 1 tüneli yaptýðýmýz rakam ortada. Þehir hastanesi yapýp her þeyi yerli olan ve onlarca yýllýk garantili ihalenin mahkemesi londra. Yaz yaz bitmez. Bunlar temizlenince herkese yeter.
Bunlar temizlenir mi hayal. He bunlarý temizleyecek adam EÝ mi? O da hayal.
Bu ülke yýllarca sürecek borç, faiz ve sefalete mahkum oldu. Ýleride bunlarý kullanýp ukrayna gibi baþýmýza çorap örülmez umarým.
Yer Ýmleri