Reelde kasýt nominalse kabul ederim.ama alternatif yatirim araçlarýndan her zaman daha çok kazandýrýr denirse pek de öyle deðil.misal 1993 2000 arasý yüksek faiz döneminde emlak faize göre bildiðin zarar yazardý.2000 2014 AKP dönemi emlagin altin zamaný.2014 den bu yana sallan yuvarlan eh iþte denebilecek bir dönem.son bir yýl bildiðin zarar yazdý.
Borsaya göreyse elbet kaðýdýna göre deðiþken bir durum var.trade ettiðim pek çok kagit emlaga göre bildiðin fark attý.altin 2000 den bu yana bildiðin emlaga fark attý.dolar iþi sikintili.bence dolar bazýnda 2000 2014 arasý emlak iyiydi.2014 den bu yana dolar bazýnda da sikintili
Emlagin avantajý stres yok.aldin mi her ay iyi kötü kira alabilirsin.her gün fiyati görmediðinden kazandim kaybettim duygusu yok.finanstan anlamayan nominal olarak fiyat hiç dusmediginden hep kazandim duygusu yaþar falan
Bir varlýðýn diðer varlýða göre daha karlý olduðunu söylemek olay olup bittikten sonra kolaydýr. Herkesin matematik bilgisi var alýr eline makineyi hesaplar. Ama reelde öyle deðil o iþler hiç de olmadý. Hele günümüz alternatif piyasalarýnda hiç mümkün deðil.
Yer Ýmleri