Sn djoz bu topikte bilgi iermeyen ironi maksatl veya baka trl sizi rahatsz eden mesajlar bence umursamayn cevap bile yazmayn bence.tum yazdklarnz dikkatle okurum ve sizle e l ti gim zamanlarda alarm e olup acaba ben mi yanl dusunuyorum diye endieye kapilirim.zamaninda sizin hakl ktnz benim yanldm zamanlarda ok oldu.finansal ilerde doma olmaz yanldm dndrecek somut olgular grrsem ok hzl bir ekilde fikrimi deitiririm.nedenlerini akladm ekilde henz yanldm gsteren bir olgu yok.ama emin olun yanilmayi sizin hakl kmanz para kaybedecek olmama ramen ok isterim.ben hakl karsam mulksuzlestirme projesi basarilmis demektir o dnyada da tm toplumun malum grubun klesi olmas plannn ok nemli bir aamasn baarm olacaklar.kiracilik olayna gelince sistem kiisel ev sahiplii olgusunu bitirdiinde irketler evlerin ounu ele geirdiinde eminim ki u anki kiraci haklarnn tm yeni kan yasalarla kiracilarin elinden alnacaktr.sistem kleler istiyor kendine finansal adan yeten bireyler veya kendi aralarnda sorunlar zen insanlar istemiyor.bu iten herkes zararla kacak.tekrar edeyim emin olun tm dileim yanlm olmak.para nemli deil bu i baka bir i.

Alnt yaparak yantla
Halbuki arka plan ok daha farkl. 

Yer mleri