Originally Posted by
cemsoy35
ben kimseyle kavgalý veya mahkemelik olmak istemem ..o yüzden zaten hep rayiç bedelin % 70 i ni korumaya özen gösterdim ..ama þimdi de zaten 15bin teklif ettim ..hakkým 12375 oldugunu biliyorum... ama yinede magdur olmasýn diye 15 teklif ettim ...ha bu linkteki evlerin mutfaklarý biraz küçük.. ama cadde üstü ve önleri daha ferah.. benim ev ayný binanýn yan sokagýnýn içinde.. ve dip dibe...ama bunlar daha korunaklý ve arakat.. benim çatý katý.. þeytan diyor.. çýk taþýn.. ama taþýnmakta bir masraf..ama ben çýkarsam tamam eve baktýk ..ama çýkarsak en azýnda bir boya badana yapmasý lazým..kendisine de bir masraf ..en az 50 bin liralýk olacak.. ve sonuçta yine evi 20 ye veremeyecek 3 ay en az boþ kalacak ...belki okullalara dogru..17,50 e verecek..aslýnda hem 50 bin masrafý olacak hem 3 ay kiradan olacak sonra dövünecek.. keske 15 e verseydim diye.. ama bu arada bende bir 50-100 binlik olacagým taþýnma masrafý ile ..kýrýlan dökðlen eþyalar ile .. yok depozito yok emlakçý parasý yok naklyeci...yok yeni eve perdeler uymadý vs diye...yeniden parde yaptýrmasý vs vs ..
Yer Ýmleri