-
https://www.patronlardunyasi.com/hab...apacak-/289923
Yatırımcı toplantıları bitmiyor allah bitmiyor.
Ahanda yenisi..
Önce araplar dendi..
Memed gaye ikilisi gitti..
Siz gidin patron gelsin dendi..
Patron gitti..60 milyar dolar!!! kaptı geldi..
Sonra bi posta ABD yaptılar memed ile gaye ikilisi..
Dünya bankası geldi 35 milyar size trink para!! dedi..
Maşallah maşallah dedik..
Yetmedi bir posta da alaman yatırımcılar ile bir araya gelindi..
Şimdi yeniden ABD yollarında imişler..
Hey maşallah..
Neee ahahahahahaha...
Bir fikrimide belirtim..
Dolar borsa ve faiz arasındaki bağ KOPTU arkadaşlar..
Her tarafın kendi kuralları var..
Bir zamanlar dolar çıkarsa borsa düşerdi..(2 senedir bu böyle işlemedi)
Sonra faiz borsanın düşmanıdır dendi..(bu da BENCE artık işlemiyor işlemeyecek de) Çünkü borsadaki oyuncu borsayı idare ediyor..
Borsayı satıp faize dolara şuna buna geçim derdin de değil..Ona borsa canlı kalacak cazip kalacak getiri sağlayacak denmiş..
O da görevini icra ediyor..
Bir düzeltme bekliyor muyum evet hala bekliyorum..
Ama normal bir düzeltme sonra yine çevirirler dümeni diye düşünüyorum..
Memed ve gaye ikilisi zaten 2025 2026 tarihine kadar enflasyon düşmeyecek mesajını verdi..
Oyun alanı hala açık yani.
-
(Bir fikrimide belirtim..
Dolar borsa ve faiz arasındaki bağ KOPTU arkadaşlar..
Her tarafın kendi kuralları var..
Bir zamanlar dolar çıkarsa borsa düşerdi..(2 senedir bu böyle işlemedi)
Sonra faiz borsanın düşmanıdır dendi..(bu da BENCE artık işlemiyor işlemeyecek de) Çünkü borsadaki oyuncu borsayı idare ediyor..
Borsayı satıp faize dolara şuna buna geçim derdin de değil..Ona borsa canlı kalacak cazip kalacak getiri sağlayacak denmiş..
O da görevini icra ediyor..
Bir düzeltme bekliyor muyum evet hala bekliyorum..
Ama normal bir düzeltme sonra yine çevirirler dümeni diye düşünüyorum..
Memed ve gaye ikilisi zaten 2025 2026 tarihine kadar enflasyon düşmeyecek mesajını verdi..
Oyun alanı hala açık yani.[/QUOTE]) Gundwane yazdığı. Tam alıntı olmamış.
İşte tam da burası yeni başlayan ve düşüş görmeyen borsacılar tarafından yanlış yorumlanıyor.
Açıkçası sen tecrübelisin ve böyle düşünmem enteresan geldi.
Belirli noktaya kadar faiz-borsa arasında bağ kopmuştu, yani 8.5-12-15-20 farketmezdi ama şimdi politika faizi 30-35 mevduatlarda 50-55 lere geldiğinde birşey olmaz ya diyenler gerçeği görürler.
Neticede burası borsa, sadece satılmaz veya sadece alınmaz.
Düşerken çıkacaklar , çıkarken uymayacaklar olacaktır.
Onları belirleyip madem Viop ta yapıyoruz onu da kullanarak bazen kısa bazen orta vadeli senaryolarla devam.
Bol şans.
-

Originally Posted by
Zinedrimed
Çarşamba akşamı faizler çok yükseliyor o yüzden borsaya tehdit oluşturuyordu.
Perşembe akşamı faiz reel getiri sunmuyor o yüzden borsa alternatifsiz, yeni ekonomi yönetimi ile yeni hikaye satın alınır oldu.
Dün akşam yine faiz tehlikeli hocam aman ha!
Kısaca rüzgar hangi yönden eserse. Naçizane, bir stratejiniz olsun ve tecrübelerinizle onu uygulayın. Faiz kesinlikle problem, bu ppk da çok çok önemli. Ama bazı kağıtlarda ne olursa olsun çok iyi bilanço getirecek.
En kötü Çağrı nın dediği gibi endeks düşecek ama benim kağıdım gidecek mi diyorsunuz işte orada Viop bulunmaz nimet.
Ben kendimce 3. çeyrek bilanço stratejisi ve belirli pozisyonlara göre aldığım kağıtlarla devam ediyorum.
Stratejiniz yoksa bence doğru yönde dahi olsak çarpılmama ihtimalimiz yok.
İyi hafta sonları.
%50 faizle borçlarını çevirenler ile borçsuz şirketler arasında seçim yapmak lazım. Geçmiş bilanço ve faiz ile çoğunun kârı faize gidiyor gördüm bence çoğunlukla bilançolar kötü gelir. Bundan sonra kur yükselmezse altından kalkamazlar. Bu kur ile ilgili bir karar bekliyorum
-
50 100 yapın dayı tl yi iyice ülke yaşanmaz hale gelsin doymadı iseniz badem sisteminiz borsa grafikleriniz yetmediyse herkes borsacı olmak zorunda mı dayi. nefret ediyoruz belki istemiyoruz çökertme oynamanızı. niye mecburmuyuz ayakkabı bile alamaz hale gelindi..
hepiniz tek.
-
kredi alıp tl yi çökerterek vurgun vuruyorsunuz emme dayı yukarda Allah var. bir gün acısı çıkar dayi yiyemezsiniz..
-
Erdoğan; Gerekirse AB ile yolları ayırırız.
-

Originally Posted by
akcay
Erdoğan; Gerekirse AB ile yolları ayırırız.
O senle ayırıyor.. Senin ayırman kimin umrumda?
Şimşek kapı kapı geziyor..
Sonuç sıfır. Bol nasihat ve vaat..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
keremalkm
O senle ayırıyor.. Senin ayırman kimin umrumda?
Şimşek kapı kapı geziyor..
Sonuç sıfır. Bol nasihat ve vaat..
SM-A336E cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayasofyanın 50 yıllık tadilatı bunun şartlarından biri sanırım,bi şekilde anlaşıldı,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri