88 günMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
kkm ddkm falan filan dönüþsüz , þurtsuz þartsýz bildiðin dümdük osiki günlük (aylýk) mevduya %40 üzeri veren var mý ... nkolay %39 günlüðün bileþiðinden fazla getiren ...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Ýng bank sanýrým telefonla ulaþýlmasý en zor banka kapý duvar kaç gündür arýyorum nihayet görüþebildim.tl kkm %20 veriyorlar üstüne çýkmadýlar.Finasbankla görüþtüm hazine izin vermiyor kkm açmamýza gibi birþeyler söyledi mt o yüzden oran bile vermediler.tl kkm hesabýmýn olduðu vakýfbank önce tl kkm artýk yapmýyoruz dedi sonra biraz sýkýþtýrýnca 'oranlar çok düþük düz mevduat için %41-42 gibi oran verebileceðini' söyledi mt. Dönüþüm yarýn bir gün öncesinden bir kaç bankayý yoklamak istedim.tl kkm için çok isteksizler normal mevduat içinde %42-43 üstüne çýkmadý kimse.Þuan için 45 üstü hele 50-55 oranlar hayal.
Bu arada bana mý gýcýk oldu mt bilemiyorum ing normal mevduat olarak e vadeli %29 dedi.
Son düzenleme : yolgider; 09-10-2023 saat: 16:34.
32 güne pazarlýklý Odeabank 42,25 en yüksek pazarlýk sýz 46 güne 44 var. En yüksek benim bulabildiðim 32 güne 1 milyon ve üstüne en fazla 42,25 bulabildim. Bence para piyasasý fonlarda durum daha iyi ordan baðlamak varmýþ
Ykb dan mesaj geldi 32 gün 42 faiz
Benim tahminim yýllýk net 40 a baðlamak istiyorlar. 2024 sonu olarak. Kim yatiracaksa artýk.
Vakýfta son 2-3 ay vadelin olmadýysa oradan ayný gün valörlü 41,90 ertesi gün valörlü 42 alýrsýn.
Halkta 39-43 arasý veriyor rakama göre
Denizbank 41 emekliysen +1
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
Yer Ýmleri