-
son birşey yazayım, benim için kapansın konu
5 ayda FAİZ... 4 katına çıkmadı mı ? ÇIKTI
borsa ? 2'ye katladı
faiz'in 4 e katladığı yerde borsa yükselir mi ? yükselmez... düşer
niye düşmüyor ?
verdiğin faiz DEĞİL Kİ ?
enflasyon % 70... % 40 faiz nedir ? en az % 100 vereceksin ki adam faize dönsün ?
adamda biliyor bu enflasyon ortamında hisselerin durup dinlenip, 6 ayda % 100 yapacağını
neden çıksın BORSA'dan ?
hemde BORSA helacanlıdır, hareket vardır
İNSAN para kazanırken, kendini övmek, gururlandırmak ister... fıtratında vardır... öyle aldım, böyle sattım, HÜSTAD oldum ister
koy faize mal gibi bekle...peehh.. % bin versen de istemez
illaki gözünün önünde, BOFA ile, YAPI KREDİ ile, İŞ YATIRIM ile çarpışacak ki
tatmin olsun
tatmin olmanın başka yolları da vardır da... 
o konular başkanımızın ilgi alanına giriyor 
tam 13 senedir sevişiyor dolar ile... 31 olsa tamam
diyeceğiz de
bırakmaz...
bu seferde 69 olayına bakacak
-
Forumdaki iyi stratejistlere bir sorum olacak ne olur borsa
-

Originally Posted by
işçi74
Seçilin 1.3 milyarın ı kim çarptı
Dayı senmi çarptın seçili
Vob yapmayın carpilirsina en iyi örnek minik seçil,
Vobda mı batmış paralar ?
-
Stratejist arkadaşlardan topikte bol bol yorumlar görelim faydalansın topik , teknik olarak graf üzerinde gösterilsin isteniyor
tamamda iyi stratejistlerde haftalık bülten çıkarır yorumlamalar yapar valla kimseyi görmüyoruz sizler bir yorumlayın bakalım piyasayı biz tekniklçilerde birşeyler karalarız.
-
-

Originally Posted by
tidebringer
Vobda mı batmış paralar ?
ismail saymaz kaldıraçlı piyasalarda battığınında bir seçek içinde olduğunu söyledi.
ama kadın parayı alıp gömmüş bile olabilir.. tonla seçenek var.
ama bana kalırsa para kaldıraçlı piyasalarda battı ... belirtilen tarihlerde hissede batması mümkün değil zaten yükseliyordu geçdiğimiz 6 ay içinde veya 2 seneyi düşünürsek.
-

Originally Posted by
EMLAK
değim yerindeyse aksiyon ve bu işi yaparken hem eğlenmeyi hemde hemde işin tadını çıkarma peşindeyiz.
benimde soruya bağlı olarak..
asıl istediğimiz ne ??
diye sorayım..

Originally Posted by
çıtak
hemde BORSA helacanlıdır, hareket vardır
İNSAN para kazanırken, kendini övmek, gururlandırmak ister... fıtratında vardır... öyle aldım, böyle sattım, HÜSTAD oldum ister
illaki gözünün önünde, BOFA ile, YAPI KREDİ ile, İŞ YATIRIM ile çarpışacak ki
tatmin olsun
aklın yolu bir 
hepimiz para kazanmak istiyoruz... ama önemlisi beeen, kendim kazandım demek istiyoruz
asıl isteğimiz : şu PALA'dan çarptığın paralardan BORNOVA'daki cikis mekanlarda 2 bira
ısmarlaman
öbür dünyayamı götürecen, dicem.. onada inanmıyorsun
-
Paranın bir yerde batması gerekmiyor ki... Kadın kendi parasını borsada başlangıçta batirmis galiba. Sonra da böyle bir yöntem bulmus. Ponzi yapmışlar en son giren kekler de parti kalmış gibi... Yalnız gerzekce olan böyle bir faiz verilmesi... Ayda yüzde beş falan yapsalar daha uzun surermis.
Ancak dün bağlanan bir adam bu işte denizbank ta var diyor. Denizbank görev zararı yapalım ödeyelim falan demiş ama sisteme girmediğinden BDDK sanırım görev zararı kabul etmeyiz demiş. Belki o zamanlar banka yönetimi böyle borsada falan değerlendirip oderiz demiş olabilirler. Ama faiz oranını aklım almiyor veren de kabul eden de acaip saçma.. bu iş öyle basit birşey değil gibi. Altından yine soylu çıksa şaşırmam [emoji16][emoji16][emoji16]

Originally Posted by
EMLAK
ismail saymaz kaldıraçlı piyasalarda battığınında bir seçek içinde olduğunu söyledi.
ama kadın parayı alıp gömmüş bile olabilir.. tonla seçenek var.
ama bana kalırsa para kaldıraçlı piyasalarda battı ... belirtilen tarihlerde hissede batması mümkün değil zaten yükseliyordu geçdiğimiz 6 ay içinde veya 2 seneyi düşünürsek.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri