alark ile kontr karþýlaþtýran kýþý kusura bakmasýn borsadan ekmek falan çýkaramaz,,,gýtsýn sahol alsýn,ucuz olan banka hýsselerýný alsýn beklesýn ýþý ne..zýra býz tetmt de 6-7 ayda 10 kat yaptýk..tetmt de ký hedef fýyatýmý yazsam bazýlarýnýn aklý durur gerek yok,,ama bu fýyattan alým yapmak pek saðlýklý deðil..bu kafada olsak ne tetmt,ne alfasta ne diðerlerýnde para kazanamazdýk...sen kazandýðýna bak ve býr yerde yeter deyýp ayrýlmayý býl...gerýsý teferruat...
kontr ü ilk arzda alanlar kaç kat kazandý onu hesaplamak lazým...alark alanlar kaç kat kazandý...hangýsý getýrý anlamýnda yatýrýmcýsýný ýhya etti..sen gýder 50-60 mýlyar pd den kontr alýrsan kusura bakma derler adama ..!!
bugunün tarýhýný yazalým býr kenara,zira soz ucar yazý kalýr...
11-12-2023 ekos 36,20 den alým fýrsatý verdý...belký yarýn daha ýyý fýyattanda verebýlýr borsada herþey mumkun..aman dostlar kýmse bana bakmasýn al sat yapmasýn..ben duygusal olarak hareket eden býrýyým..sýz aklýnýzla hareket edýn..!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri